Αποκλεισμός

flionis koniaris u17

flionis-koniaris-u17

Ήττα-αποκλεισμό με 84-76 γνώρισε η Εθνική εφήβων από την Αυστραλία, μένοντας εκτός της συνέχειας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς πλήρωσε το κενό διάστημα που παρουσίασε στη διάρκεια της τρίτης περιόδου.

Παρότι οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ σε όλο το πρώτο ημίχρονο και το προβάδισμα εναλλασσόταν, στο δεύτερο ημίχρονο οι Αυστραλοί πραγματοποίησαν ένα ξέσπασμα και κατάφεραν να ξεφύγουν με 14 πόντους (66-52).

Κόνιαρης και Χαραλαμπόπουλος προσπάθησαν να τραβήξουν την Εθνική στο σκορ, ωστόσο, όσες προσπάθειες κι αν έκαναν οι παίκτες του Δημήτρη Παπανικολάου να επανέλθουν στο ματς, η Αυστραλία κατάφερνε να διατηρεί διαφορά ασφαλείας μέχρι τα μέσα της τέταρτης περιόδου.

Κάπου εκεί οι παίκτες του Παπανικολάου έκαναν την ύστατη προσπάθεια να γυρίσουν το παιχνίδι και μείωσαν 3’26’’ πρν το φινάλε στους τρεις (71-74), με καλάθι του Κόνιαρη. Ένα καλάθι του Γουίλσον 50’’ πριν τη λήξη ανέβασε τη διαφορά στους 5 (78-73), όμως, ο Ντουζίδης με τρίποντο  μείωσε στους 2 (78-76), προμηνύοντας θρίλερ.

Ο Βασίλιεβιτς ήταν ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών  (2/2), ο Χαραλαμπόπουλος αστόχησε στα 19’’ και έτσι η Αυστραλία έφτασε στην τελική επικράτηση.

Δήμιος της Εθνικής ομάδας ήταν ο Χάμφρις που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με double-double και συνολικά 20 πόντους και 16 ριμπάουντ!

Κονιάρης και Χαραλαμπόπουλος ήταν οι κορυφαίοι παίκτες της Ελλάδας, με τον πρώτο να έχει 21 πόντους και τον δεύτερο 17 και 7 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…