Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ανταπόκριση στα διαρκείας

Ανταπόκριση στα διαρκείας

paok offseason11

paok-offseason1

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ κάνει μεγάλη προσπάθεια να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να παρουσιάσει ένα ισχυρό σύνολο την επόμενη σεζόν και ο κόσμος της ομάδας δείχνει πρόθυμος να σταθεί στο πλευρό της.

Πριν ακόμα συμπληρωθεί η πρώτη περίοδος διάθεσης των καρτών διαρκείας, έχουν ήδη πουληθεί 600, γεγονός που μόνο ικανοποιημένους μπορεί να αφήνει τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται:
“Αύριο ολοκληρώνεται η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, με τις προνομιακές και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στο «Παλατάκι». Ήδη από σήμερα νωρίς το πρωί ξεπεράσαμε τα 600 εισιτήρια διαρκείας και συνεχίζουμε.

Η αγορά του 600ού εισιτηρίου διαρκείας έγινε μέσω internet, όπου υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη και απλή στη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html.

Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ Ιωάννης Γραμμένος ήταν ο πρώτος φίλαθλος του ΠΑΟΚ που ήρθε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena και πήρε το υπ’ αριθμόν 603 εισιτήριο διαρκείας.

Θυμίζουμε ότι και αύριο, Παρασκευή 22/8, τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα και θα είναι η τελευταία ημέρα διάθεσης των διαρκείας με τιμές που ξεκινούν από 56€ για όσους ήταν κάτοχοι την περσινή σεζόν και θα ανανεώσουν τις θέσεις και από 64€ για νέους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …