Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε τον Κάρτερ

Ανακοίνωσε τον Κάρτερ

carter diamantidis

carter-diamantidis

Ο ΠΑΟΚ θέλει να φτιάξει μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα τη νέα χρονιά. Γι αυτό μετά τον Τζούλιαν Βον προσέθεσε στο δυναμικό του και τον Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ. Ο δυναμικός γκαρντ/φόργουορντ έδωσε τα διαπιστευτήριά του την τελευταία διετία αγωνιζόμενος σε Ρέθυμνο και Πανιώνιο. Πλέον είναι έτοιμος να ηγηθεί της νέας προσπάθειας του “Δικεφάλου”, συνεχίζοντας την παράδοση… επιτυχίας που έχει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Marc Antonio Carter για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. O ΠΑΟΚ θα είναι η τρίτη Ελληνική ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο Marc Antonio Carter, μετά το Ρέθυμνο και τον Πανιώνιο.

Ο Marc Antonio Carter γεννήθηκε στις 22 Μαΐου 1985 στο Mechanicsville του Maryland, έχει ύψος 1μ.91 και ξεκίνησε το μπάσκετ από το γυμνάσιο Chopticon του Maryland, ενώ αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο UNC Wilmington το 2008 με 15,8 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 4,1 ασσίστ.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Γερμανία και για δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Dusseldorf (2008-10), στη συνέχεια έπαιξε στην Κύπρο με την ΑΕΛ (2010-11), ενώ την σεζόν 2011-12 επέστρεψε στη Γερμανία και την Phoenix Hagen.

Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά την σεζόν 2012-13 και αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο, ενώ πέρσι ήταν μέλος της ομάδας του Πανιωνίου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…