Κεντρική Ασίστ Shadow Ανακοίνωσε Δεμέναγα

Ανακοίνωσε Δεμέναγα

demenagas aek

demenagas-aek

Είχαμε γράψει στις 24/8 ότι ο Αχιλλέας Δεμέναγας συμφώνησε να συνεχίσει αλλού το “Πρόγραμμα ΑΕΚ”. Στο ρεπορτάζ με τίτλο “Τρίποντο… από Δεμέναγα“. Όπου “Τρίποντο” η Ακαδημία “Triple Crown Basketball”. Ισχύει…

Ο Δεμέναγας από τη Νέα Φιλαδέλφεια μετακομίζει στο Κορωπί. Η ανακοίνωση της Ακαδημίας (που ίδρυσαν οι Αλβέρτης, Παπανικολάου, Ρεντζιάς) αναφέρει:

“H Triple Crown Basketball ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τον κ. Αχιλλέα Δεμέναγα καθώς και με τον κ. Γιώργο Δήμο, ομοσπονδιακό προπονητή στην ηλικία των παμπαίδων.

Ο κ. Δεμέναγας διαθέτοντας πλούσια εμπειρία στα τμήματα υποδομής αναλαμβάνει παράλληλα και τον ρόλο του Διευθυντή της Ακαδημίας, με στόχο την θετική και μακροχρόνια επιρροή στους αθλητές, στις οικογένειές τους και στους ανθρώπους που αγαπάνε το άθλημα. Επιδίωξη της ακαδημίας είναι με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου και καταξιωμένου προπονητικού team, η παραγωγή αθλητών αλλά και υγιών φιλάθλων.

Απώτερος στόχος είναι να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία της ακαδημίας στην Ελλάδα και με νέες συνεργασίες, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές της να κυνηγήσουν τα όνειρα τους!

Το προπονητικό team συμπληρώνει ο κ. Γιάννης Φασουλόπουλος ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του για τρίτη συνεχή χρονιά. Ο κ. Νίκος Παππάς αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου και θα είναι υπεύθυνος για την διεύθυνση στρατηγικού σχεδιασμού του Σωματείου.

Είναι εξαιρετική τιμή για την Triple Crown Basketball και χαρά η πορεία των  προπονητών μας Γιώργου Λιμνιάτη, Νίκου Παππά και Διαμαντή Παναγιωτόπουλου οι οποίοι ανέλαβαν θέσεις ευθύνης σε σπουδαίες ομάδες (ΑΕΝΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ), όντας οι ίδιοι το καλύτερο παράδειγμα για τους νεαρούς αθλητές μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία!”.

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…