Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Ανάμεικτα συναισθήματα

Ανάμεικτα συναισθήματα

reyes philippinas pagkosmio

reyes-philippinas-pagkosmio

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι Φιλιππίνες έδειξαν πως βρίσκονται επάξια στην Ισπανία. Η ομάδα του Βίνσεντ Ρέγες “έβγαλε το λάδι” της Ελλάδας απόψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Πλην όμως δείχνει εξαιρετικά στοιχεία, που της επιτρέπουν να ελπίζει για πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης. Ειδικά μετά τη νίκη της Σενεγάλης επί του Πουέρτο Ρίκο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Φιλιππίνων δήλωσε μετά τον αγώνα με την “επίσημη αγαπημένη” πως “ξέραμε πως θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι απέναντι στην πέμπτη ομάδα στην κατάταξη της FIBA, αλλά θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλαμε να περιορίσουμε τον Παπανικολάου, τον Μπουρούση και τον Βασιλειάδη, αλλά μας έκανε να το πληρώσουμε ο Πρίντεζης και έκανε τη διαφορά”, για να συνεχίσει λέγοντας:

“Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και αν μου είχατε πει πριν το τουρνουά πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στην Ελλάδα για τόσο μεγάλο διάστημα θα το αποδεχόμουν. Ακόμη και 4-5 λεπτά πριν το τέλος οι παίκτες μου το πίστευαν και μου έλεγαν να τους αφήσω μέσα, όπως ο Μπλατς. Είμαστε φυσικά απογοητευμένοι από την ήττα, αλλά ευχαριστημένοι με την προσπάθεια”.

Όσο για τη σύγκριση της Ελλάδας με την Κροατία; Ο Βίνσεντ Ρέγες είπε: “Ξέραμε πως η Ελλάδα είναι πιο σκληρή και γρήγορη από την Κροατία. Παρακολουθώ στενά εδώ και χρόνια το ελληνικό μπάσκετ. Γνώριζα πως είναι μια πολύ ισορροπημένη ομάδα, που έχει παίκτες επιπέδου ΝΒΑ. Περιμέναμε πως θα ήταν πιο δύσκολο το ματς με την Ελλάδα, δεν τρέφαμε ψευδαισθήσεις και ξέραμε πως οι αντίπαλοί μας θα ήταν καλά προετοιμασμένοι. Είμαι χαρούμενος που παλέψαμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…