Έφτασαν οι πρώτοι

nelson slaugher

nelson-slaugher-afixi

Στην Ελλάδα βρίσκονται οι ‘Ει Τζέι Σλότερ και ΝτεΜάρκους Νέλσον για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ώστε να ενταχθούν στην προετοιμασίας της ομάδας τις προσεχείς ημέρες.

Τους δύο παίκτες υποδέχτηκε ο Μάνος Παπαδόπουλος και αμφότεροι έκαναν δηλώσεις, δείχνοντας ανυπόμονοι για την έναρξη των υποχρεώσεών τους, ώστε να αγωνιστούν με τη νέα τους ομάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Σλότερ είπε: “Νιώθω υπέροχα, είναι μια ευκαιρία για μένα να παίξω στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος να ξεκινήσω. Ήταν δύσκολο να αφήσω την Γαλλία αλλά όπως είπα ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, επομένως δεν το σκέφτηκα και πολύ για να έρθω”.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, είπε: “Είναι τέλεια να παίζω δίπλα σε ένα γκαρντ σαν τον Διαμαντίδη, να μαθαίνω από αυτόν… Είναι ένα από τα καλύτερα γκαρντ της Ευρώπης, επομένως είναι καλό, είναι μια ευκαιρία να μαθαίνω από αυτόν”.

“Μεγάλη πρόκληση”

Από την πλευρά του, ο Νέλσον τόνισε: “Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός είναι μια εξαιρετική ομάδα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία αλλά και μία μεγάλη πρόκληση. Επομένως, ανυπομονώ για αυτή την χρονιά. Δεν θα έλεγα πως ήταν εύκολη απόφαση, αλλά η σωστή απόφαση. Ο Παναθηναϊκός έχει μια μεγάλη ιστορία, είναι πρωταθλητής Ευρώπης και κάθε χρόνο σχεδόν κατακτά το πρωτάθλημα.

Είναι τιμή μου που θα είμαι μέρος μιας τέτοιας ομάδας, θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο για αυτή την ευκαιρία και τώρα που έφτασα στην Ελλάδα, θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για να δείξω πως το αξίζω να βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό”.

Όσο για την περιφέρεια της νέας του ομάδας, σχολίασε: “Νομίζω πως ο κόουτς θα έχει έναν… πονοκέφαλο όταν θα πρέπει να διαλέξει ποιος θα παίζει με τον Διαμαντίδη. Θυμάμαι πώς παίζει και χαίρομαι που θα είμαι στο πλευρό του, να μαθαίνω από έναν τέτοιο παίκτη. Ο Παναθηναϊκός πέρυσι έπαιζε με δύο γκαρντ, τον Διαμαντίδη και τον Ούκιτς και καμιά φορά υπήρχε και τρίτο γκαρντ, επομένως δεν νομίζω να είναι πρόβλημα να συνυπάρχουμε στο παρκέ. Είναι πολύ έμπειρος, ταλαντούχος και ξέρει πως θα βοηθήσει τους υπόλοιπους. Νομίζω πως όλοι μας θα έχουμε μια εξαιρετική σεζόν”.

Τέλος, αύριο αναμένεται στη χώρα μας και ο τρίτος ξένος που έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, ο Εστεμπάν Μπατίστα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…