Κεντρική NBA “Έκλεισε” το deal!
NBA

“Έκλεισε” το deal!

lebron love

Apr 4, 2014; Miami, FL, USA; Minnesota Timberwolves forward Kevin Love (42) is pressured by Miami Heat forward LeBron James (6) during the second half at American Airlines Arena. The Minnesota Timberwolves won in 2 overtimes 122-121. Mandatory Credit: Steve Mitchell-USA TODAY Sports

Ο Κέβιν Λαβ θα φοράει τη φανέλα των Καβαλίερς την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Σύμφωνα με το Yahoo!Sports, οι Τίμπεργουλβς θα πάρουν σαν αντάλλαγμα τα κορυφαία picks των δύο τελευταίων Draft,  Άντριου Ουίγκινς και Άντονι Μπένετ καθώς και ένα draft pick πρώτου γύρου για το 2015.

Οι “Λύκοι” ήταν διατεθειμένοι να αποδεσμεύσουν πολλούς παίκτες προκειμένου να ελευθερώσουν χώρο στο σάλαρι καπ για να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Λαβ αλλά εκείνος τους διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να παραμείνει στη Μινεσότα μετά την ολοκλήρωση του ισχύοντος.

Η συμφωνία έχει κλείσει αλλά δεν πρόκειται να ανακοινωθεί τίποτα πριν τις 23 Αυγούστου όταν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί η ανταλλαγή καθώς ο Ουίγκινς, ως ρούκι, δεν γίνεται να εμπλακεί σε ανταλλαγή τις πρώτες 30 μέρες από την υπογραφή του συμβολαίου του.

Οι Καβς δεν θα είχαν αρκετό χώρο στο σάλαρι καπ για να κάνουν “Ιππότη” τον 26χρονο πάουερ φόργουορντ το επόμενο καλοκαίρι, όταν και έληγε το συμβόλαιο του, γι’ αυτό και έκαναν τα πάντα προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία τώρα. Συν το γεγονός πως καραδοκούσαν και οι Μπουλς για τον παίκτη.

Επιπλεόν, ο Λαβ έχει δεσμευτεί στον οργανισμό να παραμείνει στο Κλίβελαντ μετά το καλοκαίρι του 2015 υπογράφοντας πλουσιοπάροχο πενταετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει πάνω από 120 εκατομμύρια δολάρια συνολικά.

ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Λαβ και Κάιρι Έρβινγκ, λοιπόν, ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Οχάιο. Η Νο1 “απειλή” για τους Σπερς και το πρωτάθλημα τους μόλις απέκτησε όνομα. Κλίβελαντ Καβαλίερς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…