Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Άγχος και κούραση

Άγχος και κούραση

bogris missas ethniki

bogris-missas-ethniki

Την κάθε στιγμή προσπαθεί να απολαύσει ο Γιώργος Μπόγρης στην πρώτη του κλήση στην Εθνική Ανδρών ενόψει Μουντομπάσκετ, με τον Έλληνα σέντερ να κάνει λόγο για αρκετό άγχος, το οποίο πηγάζει από την επιθυμία για διάκριση.

Παράλληλα, ο 25χρονος άσος έκανε λόγο για κούραση από την προετοιμασία, γεγονός που αποδεικνύει πως η ομάδα δουλεύει σωστά και βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει και των επίσημων υποχρεώσεων.

Ασφαλέστερα συμπεράσματα, βέβαια, μπορούν να προκύψουν στα δυνατά φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα τις προσεχείς ημέρες και όπως τονίζει και ο Μπόγρης είναι ευκαιρία για τον Φώτη Κατσικάρη να δει τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα.

Αναλυτικά, ο Έλληνας σέντερ δήλωσε: “Είναι τα πρώτα φιλικά. Ανυπομονούμε όλοι και κυρίως εγώ που είναι η πρώτη μου φορά στην Εθνική Ανδρών. Είναι μια ευκαιρία και να ξεφύγουμε λίγο από το σκληρό πρόγραμμα της προετοιμασίας, αλλά και να βγάλουμε -κυρίως ο προπονητής- κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως προσωπικά είμαι λίγο αγχωμένος και το πρώτο φιλικό είναι τεράστια υπόθεση στο μυαλό μου. Οντως η πίεση θα είναι μεγάλη αλλά θέλω να το ξεπεράσω… Ολοι πρέπει να ξεπεράσουμε το άγχος και τυχόν ανασφάλειες για να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Υπάρχει και κούραση… Το άγχος είναι δημιουργικό και η κούραση σημαίνει ότι δουλεύεις σωστά. Οπότε και τα δύο είναι χρήσιμα…

Με στόχο τον… στόχο είμαστε εδώ. Αυτός ήταν ο στόχος εξ αρχής, η 12άδα. Η κλήση και μόνο στην προετοιμασία είναι τεράστια τιμή για εμένα. Κρατάω αυτό και από κει και πέρα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Είμαστε μια οικογένεια, μια παρέα και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί πιστεύω πως θα βγει και στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…