Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ψάχνουν τον αντι-Ζιάγκο!

Ψάχνουν τον αντι-Ζιάγκο!

ziagkos mets

ziagkos-mets

Εδώ και καιρό το γράψαμε εμμέσως πλην σαφώς… Επιβεβαιώνεται πλήρως. Οι (νέοι) διοικούντες την ΑΕΚ “άδειασαν” προ πολλού τον Βαγγέλη Ζιάγκο, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν βολιδοσκοπήσει προπονητές εδώ και καιρό.

Η “ΩΡΑ των σπορ” αναφέρει: “Δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από καμία πλευρά, καθώς στην φάση αυτή υπάρχει “κενό επικοινωνίας” στην ΑΕΚ, αλλά όλα δείχνουν ότι οι νέοι χρηματοδότες της υπό σύσταση ΚΑΕ ή οι εκπρόσωποί τους έχουν βολιδοσκοπήσει προπονητές. Τα “σενάρια” είναι πολλά αυτή την ώρα αλλά καλύτερα είναι να δούμε το αποτέλεσμα”.

Η ιστοσελίδα enwsi.gr έγραψε:

“Η ΑΕΚ ανέβηκε στην Α1 μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς και σωστών επιλογών του Βαγγέλη Ζιάγκου. Η άνοδος είναι (και) έργο του και αυτό του πιστώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η Ένωση είχε διαφανεί ότι θα του δώσει τα… κλειδιά της ομάδας και για την Α1, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr δεν ισχύει αυτό πια σε απόλυτο βαθμό.

Ο Αλέξης Αλεξίου στις επαφές που έχει με τους υποψήφιους επενδυτές από την Αυστραλία για την ΑΕΚ, αναλύουν και τα δεδομένα του αγωνιστικού τμήματος. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος δεν είναι σίγουρος στην θέση του, μια και έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και άλλα ονόματα προπονητών έχοντας ξεκινήσει και κάποιες επαφές μάλιστα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι στην ΑΕΚ θέλουν να δουν τι υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά και αν υπάρχει κάποια καλύτερη περίπτωση από τον Ζιάγκο. Ο Έλληνας προπονητής γύρισε από το Κλίβελαντ από το Σάββατο και ακόμη δεν έχει μιλήσει με την διοίκηση της ΑΕΚ. Περιμένει πότε θα τον καλέσουν να μιλήσουν για όλους και για όλα, ενώ υπάρχει πάντα σε εκκρεμότητα το θέμα των οφειλών της περασμένης χρονιάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…