Κεντρική Διεθνή “Φλερτάρει” με Βέστερμαν

“Φλερτάρει” με Βέστερμαν

westermann leo

westermann-leo

Χωρίς τον Λέο Βέστερμαν θα πορευτεί την ερχόμενη σεζόν η Παρτιζάν καθώς όλα δείχνουν ότι ο Γάλλος γκαρντ θα αποχωρήσει από τη σερβική ομάδα, με άγνωστο μέχρι στιγμής προορισμό.

Ο προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, μίλησε σε σερβικά ΜΜΕ και ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο παραμονής του Βέστερμαν: “Το πιθανότερο είναι να διακόψουμε τη συνεργασία μας. Έχει μεγάλο συμβόλαιο. Δεν υπάρχει άλλη λύση”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κόουτς των πρωταθλητών Σερβίας. Βέβαια, το ερώτημα που πλανάται πλέον είναι πού θα πάει ο Βέστερμαν.

Ισπανικά δημοσιεύματα φέρνουν την Μπαρτσελόνα να “φλερτάρει” με τον ταλαντούχο άσο η οποία, όπως αναφέρεται, δεν θα τον κρατήσει αλλά θα τον δώσει δανεικό στη Λιμόζ για του χρόνου. Επίσης, η Άλμπα Βερολίνου φαίνεται πως τον “γλυκοκοιτάζει” ενώ στην πορεία μπορεί να προκύψουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Πάντως, ο ατζέντης του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, φρόντισε να “ξεδιαλύνει” κάπως το… τοπίο μέσω twitter επιβεβαιώνοντας τα όσα υποστηρίζουν οι Ισπανοί. Η Μπάρτσα ρώτησε για τον Βέστερμαν προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματά του, ωστόσο την πρώτη χρονιά σκοπεύει να τον “δανείσει” στη Λιμόζ ούτως ώστε να επανέλθει σιγά σιγά σε υψηλό επίπεδο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (σ.σ. ρήξη χιαστών).

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Βέστερμαν “μετράει μέρες” στην Παρτιζάν και ετοιμάζεται να αναχωρήσει προς άλλες πολιτείες…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…