Κεντρική NBA Φεύγει, αν…
NBA

Φεύγει, αν…

rivers griffin

rivers-griffin

Ο Ντόναλντ Στέρλινγκ μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά η παρουσία του στους Λος Άντζελες Κλίπερς εξακολουθεί να τους δημιουργεί προβλήματα. Το σκάνδαλο από το ρατσιστικό ξέσπασμά του δεν έχει ξεχαστεί άλλωστε.

Οι προσπάθειες για μεταβίβαση των μετοχών του συνεχίζεται, αλλά προκύπτει αβεβαιότητα για το αν όλα έγιναν όπως έπρεπε και όντως η ομάδα πέρασε στα χέρια του Στιβ Μπάλμερ.

Γιατί αν προκύψει πως ο Ντόναλντ Στέρλινγκ παραμένει ουσιαστικά το… αφεντικό των “Κλιπς“, τότε αυτός που θα αποχωρήσει άμεσα είναι ο Ντοκ Ρίβερς. Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας του Λος Άντζελες έχει καταστήσει σαφές πως αν παραμείνει στον σύλλογο ο μέχρι πρότινος (;) ιδιοκτήτης του, τότε θα παραιτηθεί αναζητώντας αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κάτι που δεδομένα θα δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, μιας και θα ολοκληρωθεί άδοξα το μακρόπνοο πλάνο που έχει καταρτιστεί από πέρσι με στόχο την κατάκτηση ενός δαχτυλιδιού.

Το φετινό καλοκαίρι αποδεικνύεται αρκετά “καυτό” για τους Λος Άντζελες Κλίπερς, οι οποίοι προσπαθούν να αποτινάξουν από πάνω τους τη… ρετσινιά του Ντόναλντ Στέρλινγκ και να ασχοληθούν αποκλειστικά με τα αγωνιστικά τους ζητήματα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…