Κεντρική Ελλάδα Camp Το καλύτερο ως το επόμενο

Το καλύτερο ως το επόμενο

koutalianos camp kalumnos 1

 

koutalianos-camp-kalumnos (1)

Η προτελευταία ημέρα του 1ου Basketball Camp 2014 της Ε.Α. Καλύμνου την Παρασκευή 11 Ιουλίου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η προπόνηση ήταν διαφορετική απ’όλες τις προηγούμενες ημέρες, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αναλαμβάνει και τους Παίδες αλλά και τους Παμπαίδες, δείχνοντας του πιο προχωρημένες και εξειδικευμένες ασκήσεις. Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο προπονητής του Κολοσσού, Μιχάλης Κουταλιανός. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε την επίβλεψη όλων των τμημάτων

Μετά το τέλος του προγράμματος η Ε.Α. Καλύμνου ευχαρίστησε τους δύο προπονητές για την παρουσία τους στο 1ο Basketball Camp, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Καρδούλιας, τους έκανε δώρο από ένα φωτογραφικό λεύκωμα με τις ομορφιές της Καλύμνου και απο ένα “σφουγγάρι”, δείγμα της παράδοσης του νησιού.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με τη σειρά του, συνεχάρη τους διοργανωτές του Camp για την επιτυχημένη προσπάθεια ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο Μιχάλης Κουταλιανός δεσμεύτηκαν πως θα δώσουν το “παρών” και στο 2ο Basketball Camp της Ε.Α. Καλύμνου που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…