Κεντρική NBA “Σωστή η απόφαση του ΛεΜπρόν”
NBA

“Σωστή η απόφαση του ΛεΜπρόν”

lebron james wade

lebron-james-wade

Ο “σεισμός” που προκάλεσε το “I’m coming home” του ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν μεγάλος και αλλάζει εν πολλοίς το “χάρτη” στο ΝΒΑ. Πλέον η “ταμπέλα” του μεγάλου φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα από το Σαν Αντόνιο απομακρύνεται για τα καλά από το Μαϊάμι και μετατοπίζεται στο Κλίβελαντ.

Ο Ντουέιν Ουέιντ πάντως μόνο δυσαρεστημένος δεν είναι με την απόφαση του “αδερφού” του. Αντιθέτως, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, υπεραμύνθηκε της επιθυμίας του να επιστρέψει στις ρίζες του και υπογράμμισε πως η συνεργασία τους στους Χιτ ήταν απολύτως επιτυχημένη, προσθέτοντας πως η φιλία τους είναι ακλόνητη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ως φίλος και συμπαίκτης , στενοχωρήθηκα που είδα τον αδερφό μου, ΛεMπρόν, να αποχωρεί και να ξεκινά ένα νέο ταξίδι. Το 2010, αποφασίσαμε να δουλέψουμε μαζί για ένα στόχο, να κατακτήσουμε πρωταθλήματα και να επιτύχουμε. Ήμασταν φίλοι όταν πρωτοεμφανιστήκαμε στη λίγκα και δημιουργήσαμε έναν αδιάσπαστο δεσμό τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η συνεργασία μας θα είναι πάντα ιδιαίτερη για μένα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μοιραστήκαμε κάτι μοναδικό και θα είναι πάντα μέλος της οικογένειάς μου. Ο ΛεMπρόν πήρε τη σωστή απόφαση για εκείνον και για την οικογένειά του, γιατί η καρδιά σου είναι στο σπίτι σου. Γνωρίζω πως δεν ήταν εύκολη απόφαση και γι’ αυτό στηρίζω την επιστροφή στις ρίζες του. Ως οργανισμός, κοινωνία και ως άτομα κατακτήσαμε τους στόχους που θέσαμε όταν ξεκίνησε η συνεργασία μας. Είμαστε πρωταθλητές“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…