Κεντρική Ελλάδα Camp Συνεχίζεται η παρέλαση αστέρων

Συνεχίζεται η παρέλαση αστέρων

sfairopoulos camp

sfairopoulos -camp

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζεται για τρίτη ημέρα το 1ο Basketball Camp της Ε.Α. Καλύμνου. Τα παιδιά καθημερινά δείχνουν μεγάλη βελτίωση στις ικανότητες τους, μαθαίνοντας παράλληλα τα μυστικά του μπάσκετ από ανθρώπους που έχουν χαράξει μεγάλη καριέρα στο χώρο του μπάσκετ.

Στην διάρκεια της τρίτης ημέρας του Camp, οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τον Δημήτρη Μαυροειδή για τη συμμετοχή του ενώ ο πρόεδρος της Ε.Α.ΚΑ. Γιάννης Καρδούλιας του παρέδωσε το φωτογραφικό λεύκωμα “ΚΑΛΥΜΝΟΣ”. “Ήταν μεγάλη χαρά για εμένα που βρέθηκα κοντά σας, είδα τη σημαντική προσπάθεια που κάνετε γι’ αυτά τα παιδιά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Ελπίζω να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, ώστε και οι νεαροί αθλητές να κάνουν αυτό το οποίο αγαπούν. Τα παιδιά έδειξαν πώς θέλουν να μάθουν πράγματα για το μπάσκετ, ωστόσο πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά και ν’ ακούν τους προπονητές τους”. Ήταν τα λόγια του έμπειρου σέντερ και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, και παρότρυνε τα παιδιά, να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά προσέχοντας παράλληλα τα μαθήματά τους.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήραν η Βίκυ Βολονάκη η οποία σημειωτέων κατάγεται από την Κάλυμνο, και η Κέιτι Γκερλντς. Οι δύο προπονήτριες του Πανεπιστημίου Μαράιαν της Ιντιανάπολις, αφού γνωρίστηκαν με τα παιδιά, τους έδωσαν τις κατάλληλες συμβουλές και στη συνέχεια έπαιξαν μαζί τους.

Το πρόγραμμα της τρίτης ημέρας έκλεισε με την παρουσία του Γιάννη Σφαιρόπουλου.Ο έμπειρος τεχνικός, μίλησε για αρκετή ώρα με τους νεαρούς εκκολαπτόμενους αστέρες του μπάσκετ, απάντησε σε όλες τους τις ερωτήσεις, μεταλαμπάδευσε  τις απαραίτητες συμβουλές στους παίκτες, ανανεώνοντας το ραντεβού για το πρωί της Πέμπτης 10 Ιουλίου 2014, όπου θα επιβλέψει την προπόνησή τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…