Κεντρική Διεθνή Σταθερή αξία

Σταθερή αξία

jenkins julius

jenkins-julius

Στην Όλντενμπουργκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζούλιους Τζένκινς καθώς ο Αμερικανός γκαρντ ανανέωσε τη συνεργασία του με τη γερμανική ομάδα στην οποία αγωνίζεται από το 2012.

Ο Τζένκινς είναι ένας εξαιρετικός σουτέρ, η εμπειρία του είναι δεδομένη, η ποιότητά του δεν αμφισβητείται, γι’ αυτό και αποτελεί σημαντικό “όπλο” στη “φαρέτρα” του Σεμπαστιάν Ματσόφσκι. Η Όλντενμπουργκ ανακοίνωσε την παραμονή του 33χρονου άσου για ακόμα μία σεζόν ενώ ο πρώην παίκτης μεταξύ άλλων της Άλμπα Βερολίνου (2006-2011) και της Μπάμπεργκ (2012-2013) είναι ικανοποιημένος με την παρουσία του στη γερμανική ομάδα.

“Είμαι ευχαριστημένος που θα συνεχίζω να παίζω στην Όλντενμπουργκ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν εξαιρετικά. Τα υπόλοιπα μετά το καλοκαίρι”, τόνισε ο πρώτος σκόρερ της Όλντενμπουργκ τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα Γερμανίας. Ο τεχνικός της ομάδας, Σεμπαστιάν Ματσόφσκι ανέφερε στις δηλώσεις του ότι ο Τζένκινς είναι… σταθερή αξία και ένας από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας.

Ο Αμερικανός που έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (2008, 2012) και τρία Κύπελλα (2006, 2009, 2012) τελείωσε τη χρονιά έχοντας μέσο όρο 14,6 πόντους και 2,5 ριμπάουντ σε 42 αγώνες για τη γερμανική λίγκα και μέσο όρο 11,9 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ σε 10 ματς για το Eurocup.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…