Σε διπλό ταμπλό

jon stefansson

jon stefansson

Τα κενά στη ρακέτα έκλεισαν με τη μεταγραφή του Εστέμπαν Μπατίστα και πλέον οι “πράσινοι” στρέφουν την προσοχή τους στον παίκτη που θα κληθεί να “μπει στα παπούτσια” του Γιόνας Ματσιούλις. Γιατί μοιάζει δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για παίκτη που αγωνίζεται στο “3” θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να οχυρωθεί στα φτερά και να αφήσει για το τέλος την ενίσχυση στις δύο θέσεις των γκαρντ.

Όπως αποκάλυψε χθες το Sportando και επιβεβαιώνουν οι πληροφορίες του eBasket, στο “τριφύλλι” έχουν στρέψει την προσοχή τους σε δύο περιπτώσεις. Αυτή του Κέι Σι Ρίβερς και αυτή του Γιόν Στέφανσον. Δύο παικτών με διαφορετικά χαρακτηριστικά και υπόβαθρο.

Ο πρώτος είναι Αμερικανός και μετά το πέρασμά του (επιτυχημένο) από τη Χίμκι έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι φορώντας τη φανέλα των Ρενό Μπίγκχορνς στο NBDL. Εκεί πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις αφού μέτρησε 15.8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ ανά αγώνα.

Ο δεύτερος είναι Ισλανδός και φέτος αγωνίστηκε στη Σαραγόσα έχοντας 7.5 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ στα “συν” του είναι το γεγονός πως σουτάρει εξαιρετικά από την περιφέρεια (σ.σ.: φέτος είχε 40% στα τρίποντα).

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξετάζει ενδελεχώς τις δύο περιπτώσεις ζυγίζοντας τα θετικά και τα αρνητικά τους με σκοπό να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή λύση, έχοντας πάντοτε κατά νου πως τα οικονομικά δεδομένα είναι στενά αφού οι “πράσινοι” δεν μπορούν να διαθέσουν μεγάλα ποσά για τη μεταγραφική τους ενίσχυση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…