Κεντρική NBA “Ραντεβού” του χρόνου
NBA

“Ραντεβού” του χρόνου

papanikolaou barca real

papanikolaou-barca-real

Στην Μπαρτσελόνα θα παραμείνει ο Κώστας Παπανικολάου, καθώς δεν ενέδωσε στις αφόρητες πιέσεις που δέχτηκε από τους Χιούστον Ρόκετς, προκειμένου να μετακομίσει στο NBA, και προτίμησε να τιμήσει το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς.

Ο 24χρονος φόργουορντ έδωσε “ραντεβού” με τους Ρόκετς για του χρόνου, όπου θα εξετάσει ξανά την προοπτική να βρεθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Προς το παρόν, όμως, ο Έλληνας διεθνής παίκτης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Μπάρτσα. Πάντως, το Χιούστον επέμεινε αρκετά, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Παπανικολάου.

Αρχικά, οι “Ρουκέτες” πρότειναν στον “Παπ” την υπογραφή διετούς συμβολαίου, όπως γράψαμε στο κείμενο με τίτλο (“Κοντά στους Ρόκετς ο “Παπ“), ωστόσο ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αρνήθηκε.

Όμως οι Ρόκετς δεν τα παράτησαν και επανήλθαν, από τη στιγμή που ο τεχνικός της ομάδας, Κέβιν ΜακΧέιλ, τόνισε σε δηλώσεις του σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι θέλει πολύ τον Παπανικολάου στην ομάδα και τον υπολογίζει αρκετά από τη νέα σεζόν.

Οι επαφές ήταν αλλεπάλληλες και παρά το γεγονός ότι ανέλαβαν δράση τα μεγάλα… κεφάλια, ο “Παπ” έμεινε αμετακίνητος στην απόφασή του. Ο Μαρκ Κόρσταϊν (εκπρόσωπος της Sfera Sports στις ΗΠΑ) είχε επαφές με τον Ντάριλ Μόρεϊ (τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς) και τον Τζιανλούκα Πασκούτσι (διευθυντής των παικτών του Χιούστον).

Οι δύο παράγοντες μίλησαν μαζί του, αυτός μετέφερε στον Κώστα την πρόθεσή τους, μπήκε επί προσωπικού στο παιχνίδι και ο ΜακΧέιλ, αλλά εις μάτην… Ο ΠαπανικολάουψήφισεΜπαρτσελόνα και από του χρόνου βλέπουμε…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…