Κεντρική Ελλάδα Camp “Ραντεβού του χρόνου”

“Ραντεβού του χρόνου”

kalumnos camp

kalumnos-camp

Το 1ο Basketball Camp 2014 το οποίο διεξήχθη στο νησί της Καλύμνου έφτασε στο τέλος του. Τόσο οι διοργανωτές όσο και τα παιδιά που συμμετείχαν στο Camp, δεν έκρυβαν την χαρά και την ικανοποίηση τους για τις εμπειρίες που αποκόμισαν την εβδομάδα 7 με 12 Ιουλίου 2014.

Ωστόσο η τελευταία μέρα του Camp έκρυβε ακόμα κάποιες εκπλήξεις. Στο κλειστό γυμναστήριο της Καλύμνου παρευρέθησαν ο γκαρντ της Ολύμπια Μιλάνο και πρώην του Άρη, Γιάννης Αθηναίου καθώς επίσης και η αγωνιζόμενη στο NCAA με τη φανέλα του πανεπιστημίου Φλόριντα Γκολφ Κόουστ Ανθή Χατζηγιακουμή. Έδωσαν πολύ σημαντικές συμβουλές στα παιδιά ενώ στη συνέχεια έπαιξαν και διασκέδασαν μαζί τους. Η απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση έκλεισε με βραβεύσεις και πολλά δώρα για τους συμμετέχοντες ενώ ο πρόεδρος της Ε.Α. Καλύμνου Γιάννης Καρδούλιας ευχαρίστησε θερμά τους δύο διεθνείς αθλητές που τίμησαν την ομάδα με την παρουσία τους στο Camp. Παράλληλα ανανεώθηκε το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων του 1ου Basketball Camp 2014, ο πρόεδρος της ΕΑΚΑ Γιάννης Καρδούλιας είπε μεταξύ άλλων: Πριν από λίγο διάστημα που αναλάβαμε τη διοίκηση της ΕΑ Καλύμνου, βάλαμε υψηλούς στόχους και προσπαθούμε να τους κάνουμε πράξη, με πολύ δουλειά και χωρίς να μένουμε στα λόγια. Με σκοπό βέβαια, να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο μπάσκετ και να τους δώσουμε ώθηση να φτάσουν ψηλά, απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους άθλημα. Μέσα στα πλάνα μας ήταν η διοργάνωση ενός Basketball Camp το οποίο δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από εκείνα που αποτελούν θεσμό τα τελευταία χρόνια. Η ιδέα έπρεπε να υλοποιηθεί και όχι να μείνουμε στη θεωρία.

Σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε, ωστόσο το σημαντικότερο είναι πως κάναμε τα παιδιά μας χαρούμενα και να ανυπομονούν για την επόμενη προπόνηση, όπως φυσικά και για το 2ο Basketball Camp. Δεσμευόμαστε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια και θα κάνουμε τα πάντα για να κινηθούμε σε επαγγελματικά πρότυπα, βάζοντας πάνω απ” όλα το συμφέρον των παιδιών μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους καλεσμένους μας που δέχτηκαν να επισκεφτούν το νησί μας και συγκεκριμένα, τους προπονητές Γιάννη Σφαιρόπουλο, Μιχάλη Κουταλιανό, τους αθλητές Δημήτρη Μαυροειδή, Νίκο Παππά, Γιάννη Αθηναίου, Βίκυ Βολονάκη, Κέιτι Γκερλντς και την Ανθή Χατζηγιακουμή.

Ελπίζω κι εκείνοι να έμειναν ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Ξεχωριστή συνεισφορά είχαν όλα τα μέλη του ΔΣ αλλά και οι χορηγοί μας τους οποίους ευχαριστούμε για τη στήριξη στις προσπάθειες μας”.

Εμεις με τη σειρά μας σαν Ebasket.gr ευχόμαστε στους νεαρούς αθλητές καλό καλοκαίρι. Ευχόμαστε επίσης με σκληρή δουλειά, επιμονή και αφοσίωση, να καταφέρουν εκπληρώσουν το όνειρο τους, που δεν άλλο από το να γίνουν καλοί μπασκετμπολίστες και προπάντων να γίνουν καλοί αθλητές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…