Κεντρική Διεθνή Παραμένει “Μιλανέζος”

Παραμένει “Μιλανέζος”

gentile armani

gentile-armani

Μπορεί ο Κιθ Λάνγκφορντ να άφησε την Αρμάνι Μιλάνο για τα “μάτια” της Ούνικς Καζάν και το ίδιο να ετοιμάζεται να κάνει και ο Κέρτις Τζέρελς, ωστόσο από ότι φαίνεται ο Αλεσάντρο Τζεντίλε θα παραμείνει στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Ο αρχηγός της Αρμάνι αποφάσισε να παρατείνει την παρουσία του στην ομάδα που τον ανέδειξε, να αψηφήσει τις “σειρήνες” από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και να αποκλείσει προς το παρόν την προοπτική του NBA. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος του συλλόγου, Λίβιο Πρόλι, ο οποίος με δηλώσεις του στην La Gazzetta dello Sport, αναφέρθηκε στη συμφωνία με τον Τζεντίλε ενώ παράλληλα εξέφρασε την πρόθεση των Μιλανέζων να διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τον Νικολό Μέλι:

“Έχουμε συμφωνήσει με τον Τζεντίλε. Θα παραμείνει στο Μιλάνο. Επίσης θέλουμε να κρατήσουμε τον Μέλι. Ελπίζω να μείνει”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Λίβιο Πρόλι. Το μόνο που απομένει είναι να επιβεβαιωθούν οι δηλώσεις του “ισχυρού άνδρα” της Αρμάνι για να κλείσει το θέμα του MVP των φετινών τελικών της Serie A. Θυμίζουμε ότι στο κείμενο με τίτλο (“Βραδιά Τζεντίλε“) αναφερθήκαμε στα πλάνα που υπάρχουν στο μυαλό του Τζεντίλε σχετικά με τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Παράλληλα οι πρωταθλητές Ιταλίας κοιτάζουν προς τη μεριά του Μάρκο Κουζίν προκειμένου για ενίσχυση κοντά στο καλάθι. Ο έμπειρος σέντερ έμεινε ελεύθερος από την Καντού και αναζητεί τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα, η Βίρτους Μπολόνια φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του, αλλά αν το ενδιαφέρον της Αρμάνι μετουσιωθεί σε πρόταση, τότε όλα μπορούν να αλλάξουν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…