Ο Σουρλής στο eBasket

sourlis amintas

sourlis-amintas

Έχει υψηλές βλέψεις φέτος ο Άρης Νικαίας και το αποδεικνύει. Ο Γιώργος Σουρλής θα φορέσει τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας για τον επόμενο χρόνο και ο στόχος είναι μονόδρομος: Άνοδος από την Α΄ ΕΣΚΑΝΑ στη Γ΄ Εθνική. Ο έμπειρος πρώην διεθνής γκαρντ μίλησε στο eBasket για την επιλογή του:

“Είναι γεγονός ότι ο τρόπος που με προσέγγισαν τόσο ο πρόεδρος, ο κύριος Γαλίτης, όσο και ο χορηγός, ο κύριος Σκιαθίτης, έφτανε για να αποδεχθώ την πρόταση. Είναι γνωστό εδώ και χρόνια, ότι οι επιλογές μου εξαρτώνται πρωτίστως από τις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά και από την οργάνωση ενός σωματείου”.

Και συμπλήρωσε o Σπαρτιάτης άσσος: “Ουδέποτε αντιμετώπισα με… ρατσισμό τις μικρότερες κατηγορίες. Ήμουν εκ των πρώτων, που δεν δίστασαν να πουν το “ναι”, σε προτάσεις, πιο αξιοπρεπείς και πιο ρεαλιστικές σε σχέση με συλλόγους της Α1 ή της Α2, και βλέπετε, ότι σήμερα τον ίδιο δρόμο ακολουθούν κι άλλοι επαγγελματίες. Επειδή ακριβώς ο Άρης διέπεται από επαγγελματισμό σε όλα τα επίπεδα, κι αφού ξεπεράστηκε το ηθικό κομμάτι με την προηγούμενη ομάδα μου, τον Μανδραϊκό, τον οποίο ακόμη… περιμένω, είπα το “ναι”.

Ποιος είναι ο στόχος: “Είναι αυτονόητο, ότι στόχος της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός, κάτι που και για μένα αποτελεί πάντα κίνητρο. Στην ομάδα υπάρχει υγεία. Γνωρίζω τους συμπαίκτες μου. Γνωρίζω τις φιλοδοξίες του προπονητή μας, του κυρίου Δρουμπούκη. Θεωρώ, ότι υπάρχουν οι βάσεις για να εξελιχθεί η χρονιά, που έρχεται, όπως την ονειρευόμαστε”.

Για το παρελθόν: “Με ξέρετε καιρό. Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να κοιτάω πίσω. Όπως δεν μου αρέσουν και τα μακρινά όνειρα. Κάθε ημέρα όλοι κρινόμαστε. Απολαμβάνω, λοιπόν, το σήμερα. Το “σήμερα” με βρίσκει στη Νίκαια και στον ένα αυτό χρόνο, όσο και η συμφωνία μας, θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους, που με επέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …