Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο Σάβιτς θυμάται (vid)

Ο Σάβιτς θυμάται (vid)

savic

savic

Μπορεί να πέρασαν 19 χρόνια από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, όμως ο Ζόραν Σάβιτς δε ξεχνάει τη διετία που πέρασε στο “Δικέφαλο” του Βορρά (1993-95).

Όντας “ακρογωνιαίος λίθος” για την κατάκτηση τόσο του Kυπέλλου Κόρατς  το 1994, όσο και του Κυπέλλου Ελλάδας το 1995, αποτέλεσε μια από τις πιο αγαπημένες μορφές στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος φόργουορντ μπορεί να μην κατάφερε να παραβρεθεί στη Θεσσαλονίκη στις 22 Μαρτίου, όταν πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Κόρατς, όμως παρέλαβε από την ίδια την ΚΑΕ την επετειακή φανέλα που έγινε ειδικά για αυτόν.

Ο Σάβιτς με τη σειρά του, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, θυμήθηκε το πέρασμα του από τον “δικέφαλο” και τόνισε πως πάντα ο ΠΑΟΚ έχει τη στήριξη του:

Χαιρετίσματα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Πέρασα δύο εκπληκτικά χρόνια πριν από μία εικοσαετία. Θυμάμαι το Κύπελλο Κόρατς και το Κύπελλο Ελλάδας και ειλικρινά πέρασα καταπληκτικά εκείνα τα δύο χρόνια. Ο Σούλης είναι ακόμη προπονητής, ο Μπάνε είναι εκεί και πρόεδρος, η Κατερίνα είναι εκεί, άρα είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.

Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι στο δρόμο να χτίσει κάτι σοβαρό και να προχωρήσει ώστε να διεκδικήσει το Ελληνικό πρωτάθλημα κάποια στιγμή. Έχετε πάντα την στήριξή μου και σας εύχομαι πάντα επιτυχίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …