Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Οι “κομμένοι” της Σερβίας

Οι “κομμένοι” της Σερβίας

sasha djordjevic

sasha-djordjevic

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, γνωστοποίησε τους 20 παίκτες της προεπιλογής των “πλάβι”, εκ των οποίων οι 12 θα ταξιδέψουν στην Ισπανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι Σέρβοι θα ξεκινήσουν προετοιμασία την επόμενη εβδομάδα (9/7) και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανακοίνωσε τη νέα προεπιλογή των “πλάβι” η οποία απαρτίζεται από είκοσι παίκτες. Έτσι από τις αρχικές κλήσεις (“Η προεπιλογή της Σερβίας“) “κόπηκαν” εννιά παίκτες οι οποίοι δεν θα ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στο μεγάλο “ραντεβού” του καλοκαιριού.

Ανάμεσα στους “κομμένους” βρίσκονται και οι γνώριμοί μας από τη θητείας τους σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, Μιλένκο Τέπιτς και Ζόραν Έρτσεγκ αντίστοιχα ενώ ο Νεμάνια Κρίστιτς, ο Πένο, ο Σαβάνοβιτς, ο Μάτσβαν, ο Μαριάνοβιτς, ο Μιλουτίνοφ και ο Κάτιτς μπορούν από τώρα να προγραμματίζουν τις διακοπές τους.

Κατά τα άλλα, παίκτες όπως ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, ο Νέναντ Κρίστιτς, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς βρίσκονται μεταξύ των “εκλεκτών”, όπως και όλοι οι επιλαχόντες στο φετινό ντραφτ του NBA.

Αναλυτικά οι είκοσι της προεπιλογής:

Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας,) Μάρκοβιτς (Μάλαγα), Νέντοβιτς (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς), Μίσιτς (Μέγκα Βιζούρα), Γιόβιτς (Ραντνίτσκι), Μ. Μπογκντάνοβιτς (Παρτιζάν), Μίτσοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κάλινιτς (Ραντνίτσκι), Ντάνγκουμπιτς (Μέγκα Βιζούρα), Ν. Μπιέλιτσα (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Βελίτσκοβιτς (Τραμπζονσπόρ), Μπίρτσεβιτς (Ραντνίτσκι), Μίτροβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Ν. Κρίστιτς (Αναντολού Εφές), Κούζμιτς (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς), Στίματς, Κράβιτς (Τέξας Τεκ.), Ραντούλιτσα (Μιλγουόκι Μπακς), Λούσιτς (Βαλένθια), Σιμόνοβιτς (Ερυθρός Αστέρας).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…