Κεντρική Διεθνή Ξεκίνησε το “λίφτινγκ”

Ξεκίνησε το “λίφτινγκ”

hickman foul f4 milan telikos

hickman-foul-f4-milan-telikos

Η επιχείρηση “σκούπα” ξεκίνησε στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ η οποία θα προβαίνει σε ολικό “λίφτινγκ” του ρόστερ της για την ερχόμενη σεζόν. Παίκτης της τουρκικής ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Ρίκι Χίκμαν ενώ τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους αναζητούν τέσσερις παίκτες.

Συγκεκριμένα ο Μπο ΜακΚάλεμπ, ο Λίνας Κλέιζα, ο Ιλκάν Καραμάν και ο Μπαρίς Ερμίς δεν υπολογίζονταν από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με συνέπεια να αναχωρήσουν για άλλες πολιτείες την ώρα που στη Φενέρ προστέθηκε ένα νέο μέλος. Ο Ρίκι Χίκμαν καταφθάνει στην Τουρκία με την… αύρα του πρωταθλητή Ευρώπης και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Φενέρ μέχρι το 2016.

Ο 29χρονος γκαρντ ήταν από τους πρώτους στόχους του “Ζοτς“, κάτι που γράψαμε στο κείμενο με τίτλο (“Βλέπει Χίκμαν η Φενέρμπαχτσε“), και η ολοκλήρωση της μεταγραφής χαροποίησε ιδιαιτέρως τον Σέρβο τεχνικό. Πλέον η Φενέρ θα τρέξει τον προγραμματισμό της προκειμένου να καλύψει τα κενά στο ρόστερ της, ειδικά αυτά που προέκυψαν μετά την “τετραπλή” αποχώρηση.

Ο Χίκμαν αγωνιζόταν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ από το 2012 και φέτος κατέκτησε το τρεμπλ έχοντας μέσο όρο 9,6 πόντους και 3 ασίστ σε 28 αγώνες για τη λίγκα του Ισραήλ και μέσο όρο 12,2 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ σε 30 ματς για την Ευρωλίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…