Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Να πάμε ψηλά”

“Να πάμε ψηλά”

jankovic koupa

jankovic-koupa

Την ικανοποίηση του για τη δεύτερη συνεχόμενη κλήση του στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών εξέφρασε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, μιλώντας στην εφημερίδα “Πράσινη”. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως στόχος είναι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πάει και πάλι ψηλά.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που για δεύτερη συνεχόμενη φορά βρίσκομαι στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας. Για εμένα είναι τεράστια τιμή να φοράω την φανέλα με το Εθνόσημο, είτε παίζεις σε επίσημα, είτε παίζεις σε φιλικά παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι φέτος θα ήθελα να καταφέρω να κάνω το παραπάνω βήμα, σε σχέση με πέρσι. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι να δουλέψουμε με όρεξη, με διάθεση και κέφι για να βοηθήσουμε την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Κατσικάρη και τους συνεργάτες του που επέλεξαν να με καλέσουν στην ομάδα”, υποστήριξε αρχικά ο Γιάνκοβιτς και πρόσθεσε:

“Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο το γεγονός πως από πλευράς Παναθηναϊκού είμαι μόνο εγώ στην Εθνική. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Κανείς και τίποτα δεν είναι πάνω από την Εθνική ομάδα. Απαιτείται από όλους μας η απόλυτη αφοσίωση και προσήλωση για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε χαρούμενους εκατομμύρια Έλληνες. Εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε πανέτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε την ομάδα ψηλά. Η Ελλάδα είναι μπασκετική χώρα και πρέπει να την πάμε και πάλι εκεί που της αξίζει“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…