Κεντρική Basket League Άρης “Να βρεθεί κοινή λύση”

“Να βρεθεί κοινή λύση”

aris team paiktes

aris-team-paiktes

Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, με αφορμή τη διαμάχη που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τη ΣΑΡΙΣΑ.

Η ΚΑΕ κάλεσε τις δύο πλευρές να καθίσουν σε ένα κοινό τραπέζι ώστε να εξευρεθεί το γρηγορότερο δυνατό μια λύση και να μην πληγεί και άλλο ο Άρης ειδικά στη μεταβατική περίοδο που βρίσκεται και με την επιβίωση του συλλόγου να βρίσκεται σε κομβικό σημείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Άρης Κ.Α.Ε. δίνει έναν μεγάλο αγώνα για την επιβίωση της ομάδας. Ως Διοίκηση παλεύουμε καθημερινά για την οικονομική και αγωνιστική της εξυγίανση, επιθυμώντας να ξαναφέρουμε τον Άρη εκεί όπου ανήκει. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να είναι υπόθεση όλων τα Αρειανών, είναι ένα μήνυμα που και ο ίδιος ο Νίκος Γκάλης πρεσβεύει με την παρουσία του, οπότε θεωρούμε δεδομένο ότι δεν περισσεύει κανείς.

Με μεγάλη μας στεναχώρια, τις τελευταίες ημέρες, παρακολουθούμε της δημόσιες τοποθετήσεις του πρώην προπονητή μας, Βαγγέλη Αλεξανδρή, που πλήττουν το κύρος και την αξιοπρέπεια μελών της ΣΑΡΙΣΑ. Τοποθετήσεις που συνεχίζονται, παρά τις δικές μας παροτρύνσεις προς τον ίδιο, για προσπάθεια διαλόγου και εξεύρεσης λύσεων εντός της οικογένειας του Άρη.

Σαν Άρης Κ.Α.Ε. τιμούμε και σεβόμαστε την ιστορία και την προσφορά όλων προς την ομάδα. Τόσο της ΣΑΡΙΣΑ, που αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί μέσω συγκεκριμένων μελών της, πολύτιμο “αιμοδότη” της Κ.Α.Ε., όσο και του Βαγγέλη Αλεξανδρή, τον οποίο σεβόμαστε απόλυτα ως επαγγελματία.

Αυτό που νοιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε σαν Διοίκηση, είναι να καλέσουμε τις δυο πλευρές να καθίσουν σε ένα τραπέζι μαζί με εμάς, ώστε να βρούμε μια κοινή και δίκαιη λύση προς διευθέτηση του ζητήματος. Είμαστε πεπεισμένοι ότι, τόσο ο κ. Αλεξανδρής, όσο και η ΣΑΡΙΣΑ, θα βάλουν επάνω από οτιδήποτε άλλο το συμφέρον της ομάδας, όπως άλλωστε έκαναν μέχρι σήμερα.

Θυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η εσωστρέφεια και οι εμφύλιες διαμάχες, έφεραν τον Σύλλογο στο χειρότερο σημείο της 100ετούς Ιστορίας του. Καιρός είναι να αποδείξουμε ότι μάθαμε από τα λάθη μας και να κάνουμε μια καινούργια αρχή“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…