Κεντρική Διεθνή Νέα προσθήκη για Χίμκι

Νέα προσθήκη για Χίμκι

Tyler Honeycutt

Tyler-Honeycutt

Η Χίμκι συνεχίζει να “σαρώνει” στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς μετά τον Ζοφρέ Λοβέρν και τον Ταϊρίς Ράις προχώρησε σε άλλη μία προσθήκη με τον Τάιλερ Χάνεϊκατ να μετακομίζει στη ρωσική ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Έχει πάρει… φόρα η Χίμκι και δεν σταματάει αν πρώτα δεν ολοκληρώσει όλες τις κινήσεις που σκοπεύει να κάνει προκειμένου να μετατραπεί αυτομάτως σε φαβορί για το Eurocup. Η μεταγραφή του Χάνεϊκατ μπορεί να μην έχει τη… λάμψη του Ράις ή του Λοβέρν, ωστόσο αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις στις θέσεις των φόργουορντ.

Ο Αμερικανός άσος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στο Ισραήλ, την πρώτη του στο επαγγελματικό μπάσκετ όπου είχε μέσο όρο 15,6 πόντους, 9,1 ριμπάουντ 3,8 ασίστ και 2,1 κλεψίματα σε 29 αγώνες για την εγχώρια λίγκα με τη φανέλα της Ιρόνι Νες Ζιόνα. Σίγουρα η Χίμκι βρίσκεται σε άλλο επίπεδο αλλά από ότι φαίνεται τον Χάνεϊκατ δεν τον τρομάζουν τα… ύψη.

“Είναι πολύ καλός στην επίθεση και έχει καλή αίσθηση στα ριμπάουντ. Είμαι σίγουρος ότι ο Χάνεϊκατ θα μας δώσει ενέργεια και επιθετικότητα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Κουρτινάιτις στις δηλώσεις του κατά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον 24χρονο φόργουορντ.

Ο Χάνεϊκατ αποφοίτησε από το κολέγιο του UCLA το 2011 και επιλέχθηκε στο Νο35 του ντραφτ του NBA από τους Σακραμέντο Κινγκς. Με τους “Βασιλιάδες” ο Αμερικανός έπαιξε συνολικά σε 24 παιχνίδια έχοντας μέσο όρο 1,2 πόντους και 1 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…