Κεντρική Διεθνή Με σύμμαχο την ΤΣΣΚΑ

Με σύμμαχο την ΤΣΣΚΑ

pargo cska

pargo-cska

Η περιφερειακή γραμμή της Μακάμπι Τελ Αβίβ χρειάζεται ποιοτικές προσθήκες και ως τέτοια λογίζεται από τους Ισραηλινούς η περίπτωση του Τζέρεμι Πάργκο τον οποίο προσπαθούν να δελεάσουν για να τον επαναφέρουν στην ομάδα.

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνιζόταν στην “ομάδα του λαού” τη σεζόν 2010-2011, πριν πάρει τον δρόμο για NBA. Ο Γκάι Γκούντες τον θέλει και η Μακάμπι έχει ένα σύμμαχο σε αυτή την προσπάθειά της, τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον Πάργκο στα πλάνα του για τη νέα χρονιά, όπως γράψαμε στο κείμενο με τίτλο (“Δίλημμα” αποχώρησης“) και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν σκοπεύει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Και εδώ έρχεται και “κολλάει” το ενδιαφέρον της Μακάμπι. Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους Μοσχοβίτες προκειμένου να καταλήξουν σε μία συμφέρουσα λύση για όλους ούτως ώστε να αποδεσμευτεί ο Πάργκο και να μετακομίσει στο Ισραήλ.

Ο 28χρονος άσος υπέγραψε πέρσι στην ΤΣΣΚΑ ένα ιδιαίτερα πλουσιοπάροχο διετές συμβόλαιο (έναντι συνολικά 5 εκατομμυρίων δολαρίων) και “κάθεται” πάνω σε αυτό ζητώντας πλήρης αποζημίωση για να αποχωρήσει.

Η ΤΣΣΚΑ είναι ανένδοτη στις απαιτήσεις του Πάργκο, αλλά το ενδιαφέρον της Μακάμπι ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να κάνει πιο διαλλακτικό τον Αμερικανό ο οποίος καλείται να λάβει την καλύτερη δυνατή απόφαση για το μέλλον του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…