Κεντρική Διεθνή Μένει “πιστός” στην Αρμάνι

Μένει “πιστός” στην Αρμάνι

banchi sef

banchi-sef

Η δουλειά του Λούκα Μπάνκι στην Αρμάνι Μιλάνο κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένη, γι’ αυτό και η διοίκηση του συλλόγου φρόντισε να “δέσει” με διετές συμβόλαιο συνεργασίας τον Ιταλό τεχνικό.

Ο Λούκα Μπάνκι οδήγησε την Αρμάνι στην κατάκτηση της φετινής Serie A στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα, την… επανέφερε στους τίτλους μετά από 18 χρόνια και πλέον ετοιμάζεται να “γευτεί” το νέκταρ της επιτυχίας του με ένα νέο συμβόλαιο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportando.net, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και απομένει μόνο η ανακοίνωση της παραμονής του Μπάνκι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το 2016.

Παράλληλα η Αρμάνι προχωράει με το μεταγραφικό της σχεδιασμό αφού ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τρέβορ Μπακούε και του Κάλεμπ Γκριν. Οι πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν να ενισχυθούν κοντά στο καλάθι αφού αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν ο Σι Τζέι Ουάλας και ο Γκάνι Λάουαλ οι οποίοι αναζητούν τον επόμενο προορισμό της καριέρας τους.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, υπάρχει ανταγωνισμός ως προς τις περιπτώσεις του Μπακούε και του Γκριν καθώς ο πρώτος κοιτάζει προς το NBA ενώ ο δεύτερος έχει δεχτεί κάποιες δελεαστικές προτάσεις από ρωσικές ομάδες και το… σκέφτεται. Όπως και να έχει όλα θα ξεκαθαρίσουν μόλις επισημοποιηθεί η ανανέωση του Μπάνκι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…