Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Μάθημα η ήττα”

“Μάθημα η ήττα”

diamantakos neon

diamantakos-neon

Η Εθνική Νέων Ανδρών μπορεί να γνώρισε την ήττα από την Γαλλία, ωστόσο σύμφωνα με τον Γιώργο Διαμαντάκο, αυτό μόνο καλό έκανε στην ομάδα καθώς αποτέλεσε ένα καλό μάθημα λίγες μόλις μέρες πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

“Χάσαμε σήμερα, όμως θεωρώ πως μέσα από αυτές τις ήττες μαθαίνουμε. Ειδικά τώρα που προσπαθούμε στην ουσία να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα με τα τρία παιδιά που έχουν έρθει και αυτό που θέλουμε είναι να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εν όψει του Ευρωπαϊκού.

Ξέραμε από την αρχή ότι η Γαλλία είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, έχει πολύ δυνατά παιδιά, είναι πολύ αθλητική ομάδα. Το ξέραμε από την αρχή και έπρεπε να είχαμε προετοιμαστεί για αυτό. Όμως δεν φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων” τόνισε αρχικά ο θηριώδης σέντερ, προσθέτοντας πως “η Ελλάδα δεν τα παρατάει ποτέ. Και είκοσι πόντους πίσω να είμαστε θα συνεχίσουμε να το παλεύουμε και να το πιστεύουμε ότι στο τέλος μπορούμε να πάρουμε τη νίκη”.

Τέλος όσον αφορά την Ισπανία που είναι ο επόμενος αντίπαλος, υποστήριξε: “Η Ισπανία είναι επίσης μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν κατάλληλα προετοιμασμένοι για αύριο, να ακολουθήσουμε τα πλάνα και τις οδηγίες του προπονητή μας και να τα βγάλουμε στο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας

Τους πιθανούς αντίπαλους στους Ολυμπιακούς αγώνες έμαθε η Εθνική. Μετά την κλήρωση που πρα…