Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Κόπηκαν” Δίπλαρος – Ντουζίδης

“Κόπηκαν” Δίπλαρος – Ντουζίδης

diplaros

diplaros

Με μείον δύο παίκτες θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Εφήβων για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τουρκίας καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου “έκοψε” τους Νίκο Δίπλαρο και Θανάση Ντουζίδη. Αμφότεροι πάντως θα παραμείνουν στη Νάουσα καθώς θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της U17, που ταξίδεψε σήμερα για την πόλη προκειμένου να… πάρει τη σκυτάλη.

Οι υπόλοιποι της U18 θα ξεκουραστούν αύριο (05/07) και από την Κυριακή θα επιστρέψουν στα παρκέ, ενώ την Τρίτη θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα του Ηλυσιακού. Η αποστολή της “γαλανόλευκης” θα αναχωρήσει την προσεχή Πέμπτη (10/07) για την Ιταλία προκειμένου για την παρουσία της σε Διεθνές Τουρνουά.

“Βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο κι επίπονο κομμάτι προετοιμασίας. Το ευχάριστο είναι πως όλα τα παιδιά είχαν διάθεση και δεν αντιμετωπίσαμε σοβαρά προβλήματα με τραυματισμούς. Πλέον μπαίνουμε στο δεύτερο στάδιο που αφορά περισσότερο τουρνουά και φιλικά στα οποία θα δοκιμάσουμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω τα δύο παιδιά που δεν θα συνεχίσουν μαζί μας την προετοιμασία για την προσπάθεια που έκαναν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προετοιμασία με την U17″, ήταν τα όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…