Κεντρική Διεθνή Κοιτάζει ψηλά

Κοιτάζει ψηλά

seibutis lietuvos maccabi

seibutis-lietuvos-maccabi

Ο Οκτάι Μαχμούτι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Νταρουσάφακα αλλά οι νεοφώτιστοι δεν σταματούν εκεί καθώς από τις μεταγραφικές τους κινήσεις αποδεικνύεται ότι κοιτάζουν ψηλά.

Στο κείμενο με τίτλο (“Σεϊμπούτις προ των πυλών“) γράψαμε για τη συμφωνία της Νταρουσάφακα με τον Ρενάλντας Σεϊμπούτις. Το τυπικό κομμάτι της απόκτησης του Λιθουανού γκαρντ ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση του τουρκικού συλλόγου. Ο 29χρονος άσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και αποτελεί την πρώτη… επίσημη προσθήκη για τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, ένας άλλος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Τζαμόν Λούκας Γκόρντον έρχεται προκειμένου να “δέσει” την περιφερειακή γραμμή της Νταρουσάφακα. Ο 30χρονος γκαρντ αποχαιρετάει την Αναντολού Εφές στην οποία αγωνιζόταν από το 2012 καθώς μέσω twitter επιβεβαιώθηκε η μετακόμισή του στους νεοφώτιστους, που ήταν γνωστή εδώ και καιρό (“Τελικά… Νταρουσάφακα“).

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να σφραγιστεί η μεταγραφή αλλά ουσιαστικά πρόκειται για διαδικαστικό ζήτημα από τη στιγμή που ο ατζέντης του παίκτη, Νίκος Λώτσος, πρόλαβε τις εξελίξεις και έδωσε “σάρκα και οστά” στο “γάμο”. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι “φίλοι” της Εφές ευχήθηκαν στον έμπειρο άσο καλή συνέχεια στην καριέρα του και τον ευχαρίστησαν για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…