Κεντρική Διεθνή “Κλείνει” Τόμας

“Κλείνει” Τόμας

will thomas

will-thomas

Η Μάλαγα “ψάχνεται” για ενίσχυση στη φροντ λάιν και από τη στιγμή που ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς χάθηκε, η ισπανική ομάδα ενεργοποίησε το plan b και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ουίλ Τόμας.

Ο 28χρονος φόργουορντ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Αβελίνο και ο Χοάν Πλάθα βλέπει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που θα “γεμίσει” τη ρακέτα της Μάλαγα. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πρώτος στη λίστα του Πλάθα ήταν ο Σαβάνοβιτς αλλά εκείνος επέλεξε τη Μπάγερν Μονάχου, γι’ αυτό και η Μάλαγα κινητοποιήθηκε αμέσως προκειμένου να “κλείσει” τον Τόμας. Ο Αμερικανός, πολιτογραφημένος Γεωργιανός, άσος είχε μέσο όρο 15,3 πόντους και 7,4 ριμπάουντ σε 30 αγώνες για τη Serie A.

Παράλληλα η Μάλαγα ενδιαφέρεται και για τον Λουκ Μπάμπιτ. Μάλιστα, οι Ισπανοί δεν έχουν μείνει με “σταυρωμένα χέρια” καθώς φέρονται να έκαναν κρούση στον παίκτη για μονοετές συμβόλαιο, έναντι 980.000 δολαρίων.

Η προσφορά είναι αρκετά μεγάλη, ωστόσο υπάρχει το εμπόδιο των Νιου Ορλίνς Πέλικανς με τους οποίους ο Μπάμπιτ δεσμεύεται για άλλη μία σεζόν. Οπότε αυτή η περίπτωση μπορεί να προχωρήσει μόνο αν ο Αμερικανός φόργουορντ αποδεσμευτεί από την Νέα Ορλεάνη. Ειδάλλως, η Μάλαγα θα πάει για άλλα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…