Κεντρική NBA Και ο Γκρέιντζερ στο Μαϊάμι
NBA

Και ο Γκρέιντζερ στο Μαϊάμι

granger antetokounmpo

granger-antetokounmpo

Απανωτά είναι τα μεταγραφικά “χτυπήματα” των Χιτ καθώς μετά τον Τζος ΜακΡόμπερτς (“Κλείνουν” ΜακΡόμπερτς οι Χιτ“), οι πρώην πρωταθλητές φέρνουν στο Μαϊάμι και τον Ντάνι Γκρέιντζερ!

Ο 31χρονος φόργουορντ έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια και μετά το αδιάφορο πέρασμα (8 π.-2.3 ρ. μέσο όρο) από τους Κλίπερς φέτος, και αφού αποχαιρέτησε την Ιντιάνα ύστερα από οχτώ χρόνια, θέλει να αναγεννήσει την καριέρα του.

Ο Γκρέιντζερ αν καταφέρει να επιστρέψει σε αγωνιστικό ρυθμό θα αποτελέσει μια εξαιρετική λύση καθώς  πρόκειται για έναν ικανό σκόρερ που έχει και καλό σουτ από τη γραμμή του τριπόντου. Από τη σεζόν 2012-13 έχει αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα λόγω σοβαρών τραυματισμών έχοντας παίξει συνολικά 46 μόλις παιχνίδια. Βέβαια ο ρόλος για τον οποίο τον θέλουν στο Μαϊάμι είναι για να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει ποιοτικά λεπτά.

Λόγω του βεβαρημένου ιατρικού του ιστορικού, οι Χιτ θα έχουν την επιλογή να “σπάσουν” το συμβόλαιο του μετά το πρώτο εξάμηνο ενώ αν αποφασίσουν να τον κρατήσουν ο δεύτερος χρόνος θα είναι στην επιλογή του παίκτη να ανανεώσει ή όχι. Οι απολαβές του θα είναι 4.2 εκατομμύρια δολάρια και για τις δύο σεζόν.

Οι άνθρωποι των Χιτ κάνουν τα πάντα για να πείσουν τον ΛεΜπρόν και μένει να δούμε πόσες κινήσεις έχουν ακόμα στα “σκαριά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…