Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Θα παλέψουμε”

“Θα παλέψουμε”

velissarakos

velissarakos

Η Εθνική Νέων Γυναικών δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ούτε τώρα τη νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Ούντινε της Ιταλίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την ήττα και από την Τουρκία, με 50-39, για τις θέσεις 9-16 και πλέον χρειάζεται δύο νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια για να καταφέρει να διατηρηθεί στην Α’ Κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα: 12-9, 22-12, 28-26, 50-39
ΤΟΥΡΚΙΑ: Ούτσα, Ντογκάν 2, Ακμπάς 3, Κουκσάλ 7, Ατάς 3, Μπίλγκιτς 10, Σεζέρ 2, Κόμπα, Εμιρτεκίν 4, Κοκλάρ 6, Σενγιουρέκ 13 .
ΕΛΛΑΔΑ: Σταμολάμπρου 16(2), Εμμανουηλίδου, Καλομιτσίνη 3(1), Πριόνα 6(1), Τάρλα 12 (12 ριμπ.), Κυρατζή, Ιωαννίδου 2, Φάρου, Αγελλίδου, Τσελεμπή.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Βελισσαράκος, στάθηκε στη διαφορά ποιότητας που χαρακτηρίζει την εθνική μας ποιότητα συγκριτικά με τις άλλες ομάδες αλλά υπογράμμισε πως οι παίκτριες του θα παλέψουν μέχρι τέλους:

“Αδιαφιλονίκητο φαβορί στον αγώνα ήταν η Τουρκία και όλοι περίμεναν μάλιστα ότι θα ήταν και στη διεκδίκηση των μεταλλίων. Εμείς κάθε μέρα προσπαθούμε να υπερβάλουμε εαυτούς. Οι αποστάσεις με τις υπόλοιπες ομάδες είναι μεγάλες.

Έχουμε ένα πρόβλημα στην επίθεση. Σκοράρουμε δύσκολα, αν και τα περισσότερα σουτ που κάνουμε είναι αμαρκάριστα. Προσπαθούμε στην άμυνα και στο σημερινό ματς υπήρξε μεγάλη προσπάθεια από τα κορίτσια. Δεχτήκαμε καλάθια, όμως, από προσωπικά λάθη. Έχουμε δύο ματς ακόμα που θα τα πολεμήσουμε μέχρι τέλους…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…