Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Η παρουσίαση του Σκορδίλη

Η παρουσίαση του Σκορδίλη

skordilis apollon parousiasi

skordilis-apollon-parousiasi

O Aπόλλωνας Πάτρας παρουσίασε με κάθε επισημότητα το νέο μεταγραφικό απόκτημα , Γάιο Σκορδίλη, στα γραφεία του χορηγού της ομάδας (εταιρεία “Κολοκυθάς-Υγρά καύσιμα“).

Το λόγο πήρε πρώτα ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Καραπάνος, ο οποίος καλωσόρισε τον 27χρονο σέντερ:

“Σας ευχαριστούμε που παρευρίσκεστε στη σημερινή επίσημη παρουσίαση του αθλητή Γάϊου Σκορδίλη. Θέλω εκ μέρους της διοίκησης του Απόλλωνα να καλωσορίσω τον Γάϊο Σκορδίλη στη “μελανόλευκη οικογένεια” και να τον καλέσω να προσπαθήσει να γίνει επίλεκτο μέλος αυτής. Επίσης, τον διαβεβαιώνω ότι, όπως η ομάδα μας έχει κοντά της όλη την Πάτρα και την Αχαϊα, έτσι θα τις έχει κοντά του κι αυτός.

Θέλω να επισημάνω ότι ο αθλητής ήταν βασική επιλογή του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, στο οποίο έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Αλλά κι εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες του Γάιου και γι’ αυτό επιλέξαμε να συνεργαστούμε μαζί του. Η προσθήκη του στο ρόστερ μας θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια που κάνουμε για να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα ακόμα ψηλότερα τη νέα χρονιά”.

Η σκυτάλη πέρασε στον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Λιανό ο οποίος τόνισε πως αμφότεροι, ομάδα και παίκτης, θα μπορέσουν να κάνουν το παραπάνω βήμα:

“Πιστεύω ότι έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Θα έλεγα ότι οι στόχοι που έχουμε βάλει εμείς, και οι στόχοι που έχει βάλει ο Γάιος, μας δίνουν την δυνατότητα να κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα. Η αξία του σαν αθλητή είναι γνωστή και δεν χρειάζεται να πω εγώ περισσότερα. Πιστεύω ότι εμείς θα του δώσουμε σαν ομάδα την δυνατότητα να κάνει το μεγάλο βήμα για την καριέρα του, και ταυτόχρονα εμείς να ανέβουμε ένα επίπεδο και να βασικούς παίκτες στην ομάδα μας που είναι Έλληνες. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε και οι δύο τους στόχους μας.

Όπως είπε και ο πρόεδρος, η Πάτρα, οι φίλαθλοί μας, οι χορηγοί μας είναι κοντά σε όλα τα παιδιά. Πόσο μάλλον στους Έλληνες παίκτες. Καλωσορίζω τον Γάϊο Σκορδίλη στον Απόλλωνα και την Πάτρα. Ευχαριστούμε τον χορηγό κ. Τάσο Κολοκυθά που μας στηρίζει για χρόνια. Είναι ευχής έργο να φέρνουμε Έλληνες αθλητές, οι οποίοι είναι σίγουρα πιο ανταποδοτικοί για όλους μας”.

Εν συνεχεία, μίλησε χορηγός, Τάσος Κολοκυθάς , ο οποίος σημείωσε την προσπάθεια να ανέβει επίπεδο ο Απόλλωνας:

“Καλωσορίζουμε κι εμείς σαν χορηγοί τον Γάϊο στην πόλη μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σ’ αυτόν και στην ομάδα μας. Ελπίζουμε για τα καλύτερα στη νέα σεζόν. Είναι μια πολύ καλή μεταγραφή. Η Πάτρα χρειάζεται να στηρίξει την προσπάθεια του Απόλλωνα. Εύχομαι να βρεθούν κι άλλοι χορηγοί, γιατί κακά τα ψέματα, χρειάζεται χρήματα για να κρατήσει το επίπεδο και να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Η Πάτρα είναι μια μεγάλη πόλη και μπορούν να βρεθούν και να βοηθήσουν τον Απόλλωνα να ανέβει στη θέση που αξίζει να βρίσκεται”.

Ο Έλληνας σέντερ, που θα συνεχίσει να είναι συμπαίκτης με τον Μάριο Μπατή, μετά τον Πανιώνιο, υπογράμμισε τη χαρά του για το νέο σταθμό της καριέρας του και έκανε ειδική μνεία στους Πατρινούς φιλάθλους:

Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους κυρίους για τα καλά τους λόγια. Πολλοί με ρωτούσαν πως κι έκλεισα τόσο γρήγορα σε ομάδα. Η απάντησή μου ήταν πως όταν βλέπεις μια ομάδα να σε πλησιάζει με αυτό τον τρόπο και σου δείχνει πόσο σε θέλει, δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις για κάτι άλλο. Πιστεύω σ’ αυτό που είπε ο κ. Λιανός, ότι οι δικοί μου στόχοι με της ομάδας ταυτίζονται απόλυτα. Θέλω να προσπαθήσω όσο περισσότερο μπορώ να δικαιώσω όλους αυτούς που με πίστεψαν και με έφεραν εδώ.

Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο στους φιλάθλους της Πάτρας, που γνωρίζουμε ότι βοηθάνε την ομάδα και είναι πάντα δίπλα μας στο γήπεδο. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό σύνολο και ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο να ξεφεύγει από την καθημερινότητα και να τον κάνουμε όσο πιο χαρούμενο μπορούμε…Το γήπεδό μας είναι από τα πιο μπασκετικά γήπεδα στην Ελλάδα. Πόσο μάλλον όταν ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο, όλες οι ομάδες όταν έρχονται εδώ έχουν μια ανησυχία παραπάνω. Εκτός από την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν, η έδρα παίζει μεγάλο ρόλο. Είναι πάρα πολύ ωραίο γήπεδο για να παίζει ένας αθλητής”.

Τέλος, το λόγο πήρε ο αρχηγός του Απόλλωνα, Νίκος Αργυρόπουλος, ο οποίος είπε τα καλύτερα για το νέο του συμπαίκτη:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παρουσιάζουμε σήμερα τον Γάιο Σκορδίλη. Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη, τον οποίο ήθελα πάρα πολύ η διοίκηση και ο προπονητής μας να βρίσκεται στην ομάδα. Θεωρώ ότι είναι ένα παιδί πολύ εξελίξιμο και θέλει να βελτιωθεί όσο περισσότερο γίνεται. Γνωρίζει πολύ καλά και του έχουμε μεταφέρει ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις στην ομάδα του Απόλλωνα. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του, ώστε να πετύχει η ομάδα και ο ίδιος τους προσωπικούς του στόχους. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του εύχομαι να πάνε όλα καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…