Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Η λίστα του Αταμάν

Η λίστα του Αταμάν

Αταμάν

Ataman

Σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου αρχίζει να κινείται και η Τουρκία καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν, γνωστοποίησε τη λίστα με τους 21 παίκτες που απαρτίζουν την προεπιλογή ενόψει του μεγάλου “ραντεβού” του καλοκαιριού.

Όπως αναμενόταν, ο Χινταγιέτ Τούρκογλου που κρέμασε τη φανέλα με το “εθνόσημο” δεν συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους “εκλεκτούς”, ενώ δεν επιλέχθηκαν ο Ομέρ Ονάν, ο Σεμίχ Ερντέν αλλά και ο Ερσάν Ιλιασόβα ο οποίος τελικά δεν θα ταξιδέψει στην Ισπανία. Κατά τα άλλα, παίκτες όπως ο Εμίρ Πρέλντζιτς, ο Ενές Καντέρ και ο Ομέρ Ασίκ βρίσκονται στους 21 της προεπιλογής.

Πάντως η παρουσία του Καντέρ στην προεπιλογή προκαλεί απορίες καθώς ο σέντερ των Γιούτα Τζαζ αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και όπως γράψαμε στο κείμενο με τίτλο (“Ούτε τώρα ο Καντέρ“) δεν επρόκειτο να δώσει το “παρών” στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το μόνο που μένει να διαπιστωθεί είναι αν ο Καντέρ είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση για να μπει στη 12άδα ή αν θα παραμείνει σπίτι του.

Αναλυτικά οι “εκλεκτοί” του Εργκίν Αταμάν:

Μπατούκ (Αναντολού Εφές), Γκονλούμ (Αναντολού Εφές), Οσμάν (Αναντολού Εφές), Μπαλμπάι (Αναντολού Εφές), Γκιουλέρ (Γαλατάσαραϊ), Αρσλάν (Γαλατάσαραϊ), Ακιόλ (Γαλατάσαραϊ), Αλντεμίρ (Γαλατάσαραϊ), Μαχμούτογλου (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Σαβάς (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Πρέλντζιτς (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Τσετίν (Τόφας), Μπουκέρ (Τόφας), Γκεγίκ (Τόφας), Γιαγκμούρ (Μπεσίκτας), Χέρσεκ (Πίναρ Καρσίγιακα), Ερμίς (Γκαζιάντεπ), Καντάν (Άνκαρα), Τουντσερί (Τουρκ Τέλεκομ), Ασίκ (Χιούστον Ρόκετς), Καντέρ (Γιούτα Τζαζ).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…