Κεντρική Ελλάδα Camp “Η Κάλυμνος γιορτάζει”

“Η Κάλυμνος γιορτάζει”

kalimnos kentriki

kalimnos-kentriki

Η Κάλυμνος γιορτάζει! Το νησί των “σφουγγαράδων” έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο προσκήνιο διοργανώνοντας το 1ο Basketball Camp 2014. Οι συμμετοχές των παιδιών, έχουν ξεπεράσει τις 100, αριθμός που δείχνει την δίψα του νησιού για Μπάσκετ, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Το νησί από την Δεύτερα 7 Ιουλίου 2014 έως το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014 θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί, μερικά από τα μεγάλα αστέρια του Ελληνικού Μπάσκετ. Οι Γιάννης ΣφαιρόπουλοςΝίκος Παππάς, Δημήτρης Μαυροειδής, Γιάννης Αθηναίου, Μιχάλης Κουταλιανός, Ανθή Χατζηγιακουμή, Βίκυ Βολονάκη και Κέιτι Γκερλντς θα δώσουν τις δικές τους συμβουλές στους νεαρούς παίκτες που λατρεύουν τον αθλητισμό και δη την πορτοκαλί μπάλα.

Οι προπονήσεις θα ξεκινούν στις 09:00 και θα τελειώνουν στις 14:00.Το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 14:00 το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παιχνίδια, διαγωνισμούς, απονομές και δώρα για τους συμμετέχοντες. Παράλληλα μόνο για την ημέρα του Σαββάτου και για όλη την διάρκεια, θα επιτραπεί και η είσοδος στο κοινό για να παρακολουθήσει το Camp.

Το πρόγραμμα των καλεσμένων θα έχει ως εξής:
Δευτέρα (7/7): Δημήτρης Μαυροειδής, Νίκος Παππάς
Τρίτη (8/7): Δημήτρης Μαυροειδής, Νίκος Παππάς
Τετάρτη (9/7): Γιάννης Σφαιρόπουλος, Βίκυ Βολωνάκη, Κέιτι Γκερλντς
Πέμπτη (10/7): Γιάννης Σφαιρόπουλος, Μιχάλης Κουταλιανός
Παρασκευή (11/7): Γιάννης Σφαιρόπουλος, Μιχάλης Κουταλιανός
Σάββατο (12/7): Γιάννης Αθηναίου, Ανθή Χατζηγιακουμή.

Να πούμε επίσης ότι μετά το τέλος των προπονήσεων και για 30 λεπτά, οι καλεσμένοι θα είναι στην διάθεση του κοινού για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…