Κεντρική Ελλάδα Camp Η θεωρία έγινε πράξη

Η θεωρία έγινε πράξη

sfairopoulos camp

sfairopoulos -camp

Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζεται το 1ο Basketball Camp 2014 της Ε.Α. Καλύμνου. Τέταρτη μέρα σήμερα και ο Γιάννης  Σφαιρόπουλος έκανε τη θεωρία της χθεσινής ημέρας, πράξη. Ο έμπειρος τεχνικός περίμενε από νωρίς το πρωί τους συμμετέχοντες στο Camp και φρόντισε να ανέβουν για τα καλά οι ρυθμοί δίνοντας παράλληλα και τις απαραίτητες συμβουλές στα παιδιά, ώστε να βελτιώσουν τις ικανότητες τους.

Ο κόουτς ανέλαβε να προπονήσει όλα τα τμήματα δείχνοντας στο καθένα διαφορετικά πράγματα, εξηγώντας με υπομονή το τι πρέπει να προσέξουν ώστε να γίνουν καλύτεροι στο μέλλον. Έπειτα από αρκετή ώρα δύσκολης δουλειάς και προπόνησης, οι νεαροί αθλητές υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα στο κλειστό γυμναστήριο τον προπονητή του Κολοσσού, Μιχάλη Κουταλιανό. Ο κόουτς του Ροδίτικου συλλόγου με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, τους μίλησε για το αγαπημένο τους άθλημα.

Στη συνέχεια ακολούθησαν διαγωνισμοί και πολύ παιχνίδι για τους μελλοντικούς αστέρες του μπάσκετ, υπό το βλέμμα και των δύο προπονητών. Μετά το πέρας του προγράμματος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για πολύ ώρα υπέγραφε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί με τα παιδιά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…