Κεντρική Διεθνή Ε όχι και “κανίβαλος”

Ε όχι και “κανίβαλος”

hackett maccabi armani

hackett-maccabi-armani

Έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ιταλίας είναι ο Ντάνιελ Χάκετ μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε από την Ομοσπονδία της χώρας για την “αποστασία” του από τις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας.

Οι έξι μήνες που “έφαγε” ο Ντάνιελ Χάκετ αναμφίβολα αποτελούν μία βαριά ποινή την οποία ο παίκτης δεν μπορεί να “χωνέψει”. Μάλιστα ο Αμερικανός, πολιτογραφημένος Ιταλός, γκαρντ φρόντισε να ξεσπάσει μέσω facebook όπου έδειξε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση.

“Δέχτηκα μία ποινή η οποία είναι μεγαλύτερη και πιο “βαριά” από την αντίστοιχη σε έναν παίκτη “κανίβαλο” που δάγκωσε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και που το έπραξε για τρίτη φορά”, έγραψε μεταξύ άλλων ο Χάκετ στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Ο 27χρονος άσος δυσκολεύεται να αποδεχτεί την ποινή και “ψάχνεται” ήδη για ομάδα εκτός Ιταλίας ενώ η αναφορά του στον “κανίβαλο” παραπέμπει στον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή, Λουίς Σουάρες ο οποίος “δάγκωσε” τον Τζόρτζιο Κιελίνι στον αγώνα με την Ιταλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Η συγκεκριμένη πράξη του παίκτη της Μπαρτσελόνα επαναλήφθηκε για τρίτη φορά στην καριέρα του και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο με την FIFA να τον τιμωρεί με τέσσερις μήνες αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό του Χάκετ βρίσκονται τόσο ο ατζέντης του, Μάριο Σκότι, ο οποίος χαρακτήρισε ως υπερβολική την τιμωρία αλλά και ο πρώην συμπαίκτης του, Κιθ Λάνγκφορντ ο οποίος υποστήριξε ότι οι αθλητές δεν μπορούν να παίζουν δώδεκα μήνες το χρόνο και εξέφρασε την άποψη να τελειώνουν τα πρωταθλήματα ένα μήνα νωρίτερα για να δίνουν το “παρών” όλοι οι παίκτες στις Εθνικές ομάδες.

hackett-facebook

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …