Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Ενημέρωση για τα διαρκείας

Ενημέρωση για τα διαρκείας

apollon team

apollon-team

Ο Απόλλωνας Πάτρας ενημέρωσε τους φιλάθλους για τα εισιτήρια διαρκείας. Συγκεκρίμενα, μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε, επεσήμανε  πως οι παλαιοί κάτοχοι καρτών διαρκείας θα μπορούν να διατηρήσουν τις θέσεις που είχαν φέτος αν ανανεώσουν μέχρι της 15 Ιουλίου.

Ίδια προθεσμία ισχύει και για την έκπτωση 10% που δικαιούνται όσοι έχουν τα εισιτήρια από τον αγώνα της ομάδας με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ ενώ γνωστοποίησε πως η αχαϊκή ομάδα ήταν η δεύτερη στο σύνολο των εισιτηρίων που “κόπηκαν” στην Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Απόλλωνας Πάτρας ανακοινώνει ότι στους παλαιούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας παρέχεται η δυνατότητα μέχρι τις 15 Ιουλίου 2014 να διατηρήσουν τις θέσεις που κατείχαν την περσινή αγωνιστική περίοδο με σημαντική έκπτωση.

Μετά το πέρας της 15ης Ιουλίου ο Σύλλογος θα γνωστοποιήσει την διάταξη των θέσεων που θα αποδεσμευθούν, ώστε οι φίλαθλοι να κρατήσουν τις θέσεις που θα μείνουν κενές, και παράλληλα θα δημοσιοποιήσει τη νέα τιμολογιακή πολιτική που θα ισχύσει για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Το πλάνο με τις διαθέσιμες θέσεις θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα Πάτρας (www.apollonpatras.gr).

Η κινητικότητα του Απόλλωνα στις μεταγραφές έχει αυξήσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων μας και ήδη έχει δεσμευθεί ποσοστό μεγαλύτερο από το 40% των εισιτηρίων διαρκείας που είχε διατεθεί πέρυσι.

Υπενθυμίζεται ότι, οι κάτοχοι των συλλεκτικών εισιτηρίων του παιχνιδιού Απόλλωνας – Παναθηναϊκός για τα playoff της 8ης Μαΐου, διατηρούν δικαίωμα έκπτωσης 10% για τις εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου 2014-15 (εφόσον τα προμηθευτούν μέχρι 15/07/2014).

Παράλληλα, ο Απόλλωνας παρέχει την δυνατότητα στους φιλάθλους να εξασφαλίσουν την έκπτωση για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα (έως έξι άτοκες δόσεις).

Η δύναμη του Απόλλωνα είναι ο κόσμος του κι αυτό αποδεικνύεται από τα απολογιστικά στοιχεία των εισιτηρίων της κανονικής περιόδου.

Ο Απόλλωνας Πάτρας διάθεσε 21.332 εισιτήρια κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ 2013-2014.

Η ομάδα μας ήταν δεύτερη στα εισιτήρια, με ποσοστό 14,2% στο σύνολο των εισιτηρίων που κόπηκαν στην Α1. Επίσης, σύμφωνα και με τα στοιχεία τηλεθέασης τα παιχνίδια του Απόλλωνα Πάτρας που μεταδόθηκαν από τη Nova κατέγραψαν υψηλότατα ποσοστά.

Η Διοίκηση του Απόλλωνα θα εξακολουθήσει να επιφυλάσσει εκπλήξεις στους φιλάθλους μας, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον για την αγαπημένη μας ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…