Κεντρική Ασίστ Shadow Εκστρατεία Αγάπης

Εκστρατεία Αγάπης

pelargoi greece

pelargoi-greece

Το Μπάσκετ πέρα από ψυχαγωγία, παράγει κοινωνικό έργο και ευαισθησία. Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε. Αυτή την φορά ένα 8χρονο κοριτσάκι χρειάζεται την βοήθεια και την στήριξη όλων μας. Μια ζωούλα που πρέπει ΟΛΟΙ να συμβάλουμε τα μέγιστα, για να καταφέρει και να συνεχίζει να βλέπει να χαίρεται, να νιώθει κ.ο.κ τις χαρές της ζωής.

Δεν είναι δικαίωμα. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ από εμάς προς το κοριτσάκι και τους γονείς του (οι οποίοι χτυπήθηκαν από την λεγόμενη κρίση και δυστυχώς βρίσκονται αυτή την στιγμή χωρίς δουλεία, ανήμποροι να καλύψουν τις ανάγκες του καρπού του έρωτά τους.

Οι Πελαργοί” (επίσημοι φίλοι της Εθνικής Ομάδας) και ο Σύλλογος “Σερραίες Μανούλες” με δράση για τη μητέρα και το παιδί, σε συνεργασία με την ιστοσελίδα “SerraikaNea.gr”, εκδίδοντας δελτίο τύπου την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014, αναλαμβάνουν να βοηθήσουν στη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού των 50.000 ευρώ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Με την επιστολή μας αυτή σας ενημερώνουμε ότι 8χρονο κοριτσάκι που διαμένει στην πόλη των Σερρών διαγνώστηκε πρόσφατα με ευμεγέθη όγκο στον εγκέφαλο. Σύμφωνα με τη γνωμάτευση των ιατρών της Α’ ΝΡΧ Κλινικής του ΑΠΘ, για την ολική αφαίρεση του όγκου συνιστάται άμεσα η μετάβαση της ασθενούς σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο που εδρεύει στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Οι γονείς της μικρής είναι άνεργοι και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά στην ανάγκη του παιδιού τους. Για το λόγο αυτό, “Οι Πελαργοί“, (επίσημοι φίλοι της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης) και ο Σύλλογος “Σερραίες Μανούλες” με δράση για τη μητέρα και το παιδί, σε συνεργασία με τα “SerraikaNea.gr“, αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία να βοηθήσουν στη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού των 50.000 ευρώ.

Την παρούσα στιγμή, η ελπίδα της 8χρονης εναπόκειται στο φιλότιμο των πολιτών! Καλούμε, λοιπόν, όλους όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά, ανάλογα με τις δυνατότητές τους, στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας:

Eurobank
Δικαιούχος: Μάνθου Αικατερίνη
0026-0223-21-0102300298
IBAN: GR780 260223 000021 0102300298

Τη νομική επίβλεψη και εκπροσώπηση αναλαμβάνει αφιλοκερδώς ο Σταυρόπουλος Χ. Αλέξανδρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, αλλά και του Συνδέσμου των “Πελαργών”.

Με την υποστήριξη

Ιερά Μητρόπολη Σερρών & Νιγρίτης SerraikaNea.gr
Ιατρικός Σύλλογος Σερρών ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση
Αντιδημαρχία
Κοινωνικής Πρόνοιας & Παιδείας Δήμου Σερρών ΕΠΙΛΟΓΕΣ TV
ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Δήμος Ν. Ζίχνης TVS

Ας ενωθούμε όλοι, να κάνουμε μια μεγάλη αγκαλιά για τη μικρή που τη χρειάζεται”!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…