Κεντρική NBA Ειρήνη στην Κίνα
NBA

Ειρήνη στην Κίνα

artest

artest

Από ότι φαίνεται το NBA θα αρχίσει να αποχαιρετάει σιγά σιγά τον Μέτα Γουόρλντ Πις ο οποίος μάλλον το… πήρε απόφαση και αποφάσισε να μεταναστεύσει αφού αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα στην Κίνα.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και αυτή η λαϊκή ρήση βρίσκει πλήρη εφαρμογή στον άλλοτε πρωταθλητή του NBA με τους Λος Άντζελες Λέικερς (2010). Ο 35χρονος φόργουορντ έπαιξε σε μόλις 29 παιχνίδια φέτος με τους Νιου Γιορκ Νικς έχοντας μέσο όρο 4,8 πόντους και 2 ριμπάουντ, έδειξε ότι τα “μεγαλεία” του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη είναι… περασμένα και γι’ αυτό συμφώνησε με τη Σισουάν Μπλου Γουέιλς.

Μάλιστα, ο πρώην Ρον Αρτέστ πρόκειται να εισπράξει περίπου 1.300.000 εκατ. δολάρια για το μονοετές συμβόλαιο που θα υπογράψει και αναμφίβολα αποτελεί μία εξαιρετική προσφορά που δύσκολα θα έβρισκε στο NBA.

Συνολικά ο Μέτα Γουόρλντ Πις έδωσε το “παρών” σε 931 αγώνες για την κανονική διάρκεια του NBA με τους Σικάγο Μπουλς, τους Ιντιάνα Πέισερς, τους Σακραμέντο Κινγκς, τους Χιούστον Ρόκετς, τους Λέικερς και τους Νικς έχοντας μέσο όρο 13,8 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ και σε 85 ματς για τα πλέι οφ με μέσο όρο 13,9 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…