Κεντρική Ελλάδα Camp Δυναμικό ξεκίνημα (pics)

Δυναμικό ξεκίνημα (pics)

kalumnos camp

kalumnos-camp

Ιδανικά ξεκίνησε το 1ο Basketball Camp της Ε.Α. Καλύμνου, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιουλίου, καθώς είχε έναν εκλεκτό καλεσμένο στην εναρκτήρια ημέρα (07/07).

Οι περισσότεροι από 100 νεαροί αθλητές προπονήθηκαν στο κλειστό της Καλύμνου και λίγο πριν το τέλος του προγράμματος βρέθηκε κοντά τους ο Νίκος Παππάς! Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού γνώρισε την αποθέωση από τα παιδιά ενώ μετά την ομιλία του και τις ερωτήσεις που δέχτηκε, έπαιξε μαζί τους και τους έδειξε τα… κόλπα του. Στο τέλος, μοίρασε αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες τόσο με τα παιδιά όσο και με τον κόσμο που ήθελε να βρεθεί κοντά του.

kalumnos-camp-pappas

Κατά την ομιλία του στους μικρούς λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας, ο 24χρονος γκαρντ, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν στην επαρχία αλλά σημείωσε πως το σχολείο δεν πρέπει να παραμεληθεί:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας και βλέπω πόσο σας αρέσει το μπάσκετ. Κάπως έτσι ξεκίνησα να παίζω και γνωρίζω πώς υπάρχουν πολλές δυσκολίες στην επαρχία, σε σχέση με τις ανέσεις των μεγάλων πόλεων. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που αγαπάτε χωρίς να αφήνετε πίσω τις υποχρεώσεις στο σχολείο”.

Εν συνεχεία, ρωτήθηκε για τις θυσίες που χρειάζεται να κάνει ένας αθλητής για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο και να διεκδικεί πρωταθλήματα στον Παναθηναϊκό:

“Όταν αγαπάς αυτό το οποίο κάνεις βρίσκεις το κίνητρο να παλεύεις. Με σκληρή δουλειά και υπομονή, κάποια στιγμή ο στόχος θα επιτευχθεί. Στον Παναθηναϊκό φυσικά οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες και η προσπάθεια δεν σταματάει όσους τίτλους κι αν κατακτήσεις. Είσαι αναγκασμένος να τα δίνεις όλα για να βρίσκεται η ομάδα στην κορυφή”.

kalumnos-camp (1)

kalumnos-camp-pappas (3)

kalumnos-camp-pappas (2)

kalumnos-camp-pappas (1)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…