Κεντρική Διεθνή Διπλό “χτύπημα”

Διπλό “χτύπημα”

pocius songaila lietuvos zalgiris

pocius-songaila-lietuvos-zalgiris

Η Γαλατάσαραϊ συνεχίζει ακάθεκτη να υλοποιεί το μεταγραφικό της σχεδιασμό για τη νέα σεζόν προκειμένου να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ τόσο για πρωτάθλημα Τουρκίας όσο και για την Ευρωλίγκα και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ένα διπλό “χτύπημα” όσον αφορά στην περιφερειακή της γραμμή.

Συγκεκριμένα, παίκτες της τουρκικής ομάδας θα πρέπει να θεωρούνται ο Μαρτίνας Πότσιους και ο Πιέτρο Αραντόρι. Ο Λιθουανός γκαρντ έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τη Γαλατά, όπως γράψαμε στο κείμενο με τίτλο (“Οδεύει προς Γαλατά ο Πότσιους“), αλλά αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα (ακόμα και μέσα στη μέρα) αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε ήδη το συμβόλαιό του για 1+1 χρόνια.

Ο Αραντόρι, στον οποίο αναφερθήκαμε στο κείμενο με τίτλο (“Προς Τουρκία ο Αραντόρι“) παραδέχτηκε τη συμφωνία του με τη Γαλατά μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ: “Έχουμε ολοκληρώσει τη συμφωνία. Μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε μία εξαιρετική ομάδα και να ζήσω σε μία πολύ όμορφη πόλη, όπως η Κωνσταντινούπολη“, τόνισε μεταξύ άλλων ο Ιταλός γκαρντ.

Ο 26χρονος άσος αφήνει την Καντού στην οποία αγωνιζόταν από το 2012, θα είναι κάτοικος Τουρκίας για τα επόμενα 1+1 χρόνια και θα ενισχύσει τη Γαλατά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση όπου στην πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…