Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Καλάθης ο… διπλωμάτης

Καλάθης ο… διπλωμάτης

kalathes hawks grizzlies

kalathes-hawks-grizzlies

Όσο περνάει ο καιρός και το σίριαλ με την επόμενη ομάδα του Νικ Καλάθη βρίσκεται στην επικαιρότητα τόσο μαθαίνουμε καινούρια πράγματα που δεν μας βοηθάνε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει ο διεθνής γκαρντ.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα ο Καλάθης δεν μπήκε στη διαδικασία να φανερώσει τους σκοπούς του και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Σήμερα όμως ο Καλάθης αποφάσισε να εκφράσει τη δική του άποψη για τις εξελίξεις με δηλώσεις του στην εφημερίδα Commercial Appeal του Μέμφις.

Ο διεθνής γκαρντ ήταν… διπλωμάτης αφού δεν έδωσε μία σαφή απάντηση για το τι μέλλει γενέσθαι. Από τη μία παραδέχτηκε ότι τα λεφτά που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός (6,5 εκατ. δολάρια) δεν τον αφήνουν αδιάφορο αλλά από την άλλη ξέρει ότι οι Γκρίζλις είναι αυτοί που θα πουν την τελευταία λέξη. Τι είπε ο Καλάθης;

“Όποτε υπάρχει μία μεγάλη πρόταση στο τραπέζι, θα τη σκεφτείς καθώς τα λεφτά αυτά μπορούν να αλλάξουν όλη σου τη ζωή. Είμαι πραγματικά ευλογημένος γιατί παίζω το παιχνίδι που μου αρέσει. Ό,τι και αν συμβεί, θα είμαι ικανοποιημένος”, τόνισε μεταξύ άλλων ο 25χρονος άσος.

Είναι προφανές ότι ο Καλάθης προσπαθεί να κρατήσει μία ουδέτερη στάση, οπότε αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά γνωρίζοντας κιόλας ότι τα πάντα εξαρτώνται από τους Γκρίζλις. Αν οι “Αρκούδες” αποφασίσουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους τότε θα αγωνίζεται και του χρόνου στο NBA, αλλιώς θα ανοίξουν όλα τα χαρτιά στο τραπέζι…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…