Κεντρική NBA Διαλέγει ο Πάου
NBA

Διαλέγει ο Πάου

gasol duncan

gasol-duncan

Ο Πάου Γκασόλ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Λέικερς. Ύστερα από 6 χρόνια παρουσίας στο Λος Άντζελες, τρεις Τελικούς και δύο Πρωταθλήματα, ο μεγάλος Ισπανός θα αναζητήσει σε άλλες πολιτείες τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Χθες ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ απέρριψε πρόταση διετούς συνεργασίας και αξίας άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων που του έκαναν οι “λιμνάνθρωποι“.

Σημαντικό μερίδιο σε αυτή του την απόφαση καταλαμβάνει και το γεγονός πως η ομάδα του Λος Άντζελες δεν κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του ΛεΜπρόν Τζέιμς ή του Καρμέλο Άντονι, ο οποίος κατά τα φαινόμενα θα παραμείνει στους Νικς (“Θα επιλέξει και πάλι τα λεφτά“). Συν το γεγονός πως η έλευση του Τζέρεμι Λιν και τα 8.3 εκατομμύρια με τα οποία επιβαρύνεται το σάλαρι κάπ, δυσκολεύει την απόκτηση πρωτοκλασάτων σταρ.

Η επόμενη μπασκετική του “στέγη” θα είναι, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι Μπουλς ή οι Σπερς, καθώς θα μπορέσει να διεκδικήσει άμεσα πρωτάθλημα. Βέβαια, στο παιχνίδι της απόκτησης του μπήκαν “σφήνα” και οι Χοκς που του προσέφεραν 11 εκατομμύρια το χρόνο (με προοπτική ανανέωσης). Το πιο πιθανό όμως είναι να μην ασχοληθεί και να επιλέξει μεταξύ Σικάγο και Σαν Αντόνιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…