Κεντρική NBA Δεν ξεχνά την Ουάσινγκτον
NBA

Δεν ξεχνά την Ουάσινγκτον

kevin durant

kevin durant

Η απόφαση του ΛεΜπρόν Τζέιμς να επιστρέψει στο “σπίτι” του, στο Κλίβελαντ, είχε θετικό αντίκτυπο στην μεγαλύτερη πλειοψηφία του φίλαθλου πνεύματος, κάτι που ασπάζεται και ο Κέβιν Ντουράντ. Ο σούπερ σταρ των Θάντερ, μιλώντας σε αμερικανικά μέσα, εξήρε την απόφαση του “Βασιλιά” να επανεγκατασταθεί στο Οχάιο και να βοηθήσει έτσι την τοπική οικονομία και τα παιδιά:

“Είναι ωραίο να βλέπεις ανθρώπους που αναλογίζονται περισσότερα πράγματα από το μπάσκετ αποκλειστικά. Σκέφτηκε την πόλη στην οποία μεγάλωσε, το Βορειοανατολικό Οχάιο και πως μπορεί να επηρεάσει τόσα πολλά παιδιά με το να παίζει απλά μπάσκετ εκεί. Το λατρεύω αυτό“.

Εν συνεχεία, ρωτήθηκε αν θα σκεφτόταν να πράξει αναλόγως επιστρέφοντας στη γενέτειρα του, την Ουάσινγκτον, σε δύο χρόνια που μένει ελεύθερος:

“Είναι δύσκολο να μιλήσω για κάτι τέτοιο τώρα όταν έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Θάντερ. Απλά θα επικεντρωθώ στην ομάδα. Δεν πρόκειται να πάρω μια απόφαση με βάση τα κριτήρια που ακολουθούν όλοι οι άλλοι.

Μεγάλωσα παρακολουθώντας τους Μπούλετς/Ουίζαρντς. Μεγάλωσα, παίρνοντας συνέχεια το τρένο για το γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσω το Τζόρτζταουν, τους Μπούλετς, τους Ουάσινγκτον Μιστίκς.

Όλη η πόλη είναι μέρος του εαυτού μου. Είναι στο αίμα μου. Μου αρέσει να πηγαίνω στο σπίτι, να βλέπω την οικογένεια μου και να παίζω εκεί. Αλλά αγαπώ και την Οκλαχόμα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό και στο L.A οι Νάγκετς, έτοιμοι για δεύτερη σερί «σκούπα»

Οι Νάγκετς κοντά στο να… καθαρίσουν τη σειρά με τους Λέικερς. Οι Νάγκετς ήταν κυρίαρ…