Κεντρική Basket League Άρης “Δεν καταλήξαμε σε συμφωνία”

“Δεν καταλήξαμε σε συμφωνία”

giannakis

giannakis

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ο Άρης γνωστοποίησε και επίσημα πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η ΚΑΕ τόνισε πως οι συζητήσεις έγινε σε καλό κλίμα και με κυρίαρχο στοιχείο τον αλληλοσεβασμό αλλά οι υπάρχουσες συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες ώστε να επιτευχθεί συμφωνία με τον “Δράκο“. Επιπλέον, σημειώνεται πως η διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση για την εύρεση του νέου τεχνικού. Υπενθυμίζουμε πως τα δύο ονόματα που έχουν ακουστεί πιο δυνατά, είναι αυτά των Ηλία Ζούρου και Δημήτρη Πρίφτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Άρης Κ.Α.Ε. θα ήθελε να ενημερώσει τον κόσμο του Άρη ότι, οι συζητήσεις με τον Παναγιώτη Γιαννάκη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Έπειτα από προσεκτική ανάλυση όλων των δεδομένων και με γνώμονα το συμφέρον, πρωτίστως του Άρη , κρίναμε από κοινού με τον Παναγιώτη Γιαννάκη ότι οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλα διαμορφωμένες για μια συνεργασία, όπως αυτή θα άρμοζε ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Οφείλουμε, δε, να υπογραμμίσουμε, ότι τόσο εμείς σαν διοίκηση, όσο και ο κ. Γιαννάκης, καθ όλη την διάρκεια των επαφών μας, αντιμετωπίσαμε αλλήλους με ειλικρίνεια και σεβασμό. Αυτό άλλωστε, επέβαλλε η ιστορική πορεία του ένδοξου παρελθόντος.

Σαν Άρης  Κ.Α.Ε. ευχόμαστε στον Παναγιώτη Γιαννάκη καλή επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, υπογραμμίζοντας ότι οι πόρτες του Άρη έχουν ανοίξει και δεν πρόκειται να κλείσουν ούτε για εκείνον, ούτε για οποιονδήποτε άλλον τίμησε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Παράλληλα, τον ευχαριστούμε για τις εγκάρδιες ευχές του, για δικαίωση του αγώνα που δίνουμε σαν διοίκηση, για την οικονομική και αγωνιστική εξυγίανση του Άρη.

Τέλος, ενημερώνουμε τον κόσμο του Άρη ότι δουλεύουμε σκληρά και επεξεργαζόμαστε όλα τα δεδομένα, στην αναζήτηση του νέου προπονητή της ομάδας μας. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…