Κεντρική Ελλάδα Camp Γιορτάζει η Κάλυμνος

Γιορτάζει η Κάλυμνος

kalumnos camp pappas 1

kalumnos-camp-pappas (1)

Όπως είχαμε πει και προ λίγων ημερών η Κάλυμνος γιορτάζει. Κι αυτό διότι την εβδομάδα που διανύουμε διοργανώνεται στο νησί των σφουγγαράδων το 1ο Basketball Camp 2014. Δεύτερη μέρα λοιπόν σήμερα Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 και το Camp συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία με τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν την κάθε του στιγμή.

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας είχε προπόνηση από νωρίς το πρωί και ακολούθησαν πολλές εκπλήξεις για τους νεαρούς εκκολαπτόμενους αστέρες του μπάσκετ δείχνοντας παράλληλα την αγάπη τους για την πορτοκαλί θεά κάτι που αποδεικνύεται μέσω των προσπαθειών τους.

Μετά το πέρας του προγράμματος , εμφανίστηκαν στο κλειστό γυμναστήριο οι Δημήτρης Μαυροειδής και Νίκος Παππάς, που όπως είναι λογικό αποθεώθηκαν από τα παιδιά. Στη συνέχεια ξεκίνησε ο πρώτος διαγωνισμός στον οποίο νικητής ήταν ο Παναγιώτης Κουκιαϊνης κερδίζοντας μια φανέλα του Παναθηναϊκού την οποία την παρέλαβε από τα χέρια του Νίκου Παππά.

Αμέσως μετά την σκυτάλη πήρε ο Δημήτρης Μαυροειδής, δίνοντας στα παιδιά πολύ σημαντικές συμβουλές κι έπειτα έπαιξε μαζί τους διπλό, κάτι που ικανοποίησε όλους τους νεαρούς αθλητές. Ο έμπειρος σέντερ έκρυβε μια ακόμα έκπληξη. Στον επόμενο διαγωνισμό, στον οποίο νικήτρια ήταν η Ευδοκία Νίννη, έδωσε μια φανέλα του από την περίοδο που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Όπως ήταν λογικό ο Δημήτρης Μαυροειδής είχε πολύ δουλειά μετά το τέλος των εκδηλώσεων, καθώς για πολύ ώρα δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα και να φωτογραφίζεται με τα παιδιά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…