Κεντρική Διεθνή Αποχαιρέτησε ο Λόγκαν

Αποχαιρέτησε ο Λόγκαν

logan khimik alba

logan-khimik-alba

Ο μεταγραφικής σχεδιασμός ξεκίνησε ήδη στην Άλμπα Βερολίνου η οποία προχώρησε στην απόκτηση του Μάρτιν Σέιφερθ ενώ τον επόμενο προορισμό της καριέρας του αναζητεί ο Ντέιβιντ Λόγκαν.

Ο Λόγκαν μετακόμισε στους Βερολινέζους το περσινό καλοκαίρι ωστόσο αναχώρησε για άλλες πολιτείες μετά από ένα χρόνο συνεργασίας. Ο ατζέντης του πρώην παίκτη μεταξύ άλλων του Παναθηναϊκού, Τζον Φόστερ, μιλώντας σε γερμανικά ΜΜΕ, παραδέχτηκε ότι ο πελάτης του θα ανακοινώσει σύντομα την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, η οποία θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα την ερχόμενη σεζόν.

Το περίεργο είναι ότι και η Άλμπα θα δώσει το “παρών” στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά όπως εξήγησε ο μάνατζερ του Λόγκαν, οι Βερολινέζοι δεν είχαν αποφασίσει τι θα κάνουν με τον Αμερικανό, πολιτογραφημένο Πολωνό, γκαρντ.

Ο Λόγκαν δεν μπορούσε να περιμένει άλλο και οδεύει είτε προς τη Σάσσαρι είτε προς κάποια άλλη ομάδα που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Η προοπτική της Μπάγερν Μονάχου δείχνει να απομακρύνεται, τουλάχιστον προς το παρόν.

Από την άλλη ο αθλητικός διευθυντής της Άλμπα, Μιθάτ Ντεμιρέλ, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι υπήρχε προτεραιότητα ως προς τις επαφές με τους παίκτες ενώ επισήμανε ότι είναι σεβαστή η απόφαση του Λόγκαν.

Ο 32χρονος άσος που κατέκτησε ο Κύπελλο Γερμανίας είχε μέσο όρο 12,7 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ σε 42 αγώνες για το πρωτάθλημα και μέσο όρο 13,7 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 18 ματς για το Eurocup.

Παράλληλα παίκτης της Άλμπα για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Μάρτιν Σέιφερθ ο οποίος ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στο NCAA με τη φανέλα των Eastern Washington Eagles επέστρεψε στην γερμανική ομάδα όπου αγωνιζόταν πριν πάρει την απόφαση να περάσει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…